Šmits tuvu "double-double" Spānijas čempionāta pusfināla ievadā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Rolands Šmits
Rolands Šmits Foto: fcbarcelona.com

Latvijas basketbolists Rolands Šmits piektdien guva deviņus punktus un izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas, palīdzot "Barcelona" tikt pie uzvaras Spānijas augstākās līgas (ACB) izslēgšanas spēļu pusfināla pirmajā mačā.

"Barcelona" savā laukumā ar rezultātu 89:72 (12:11, 28:20, 29:17, 20:24) uzvarēja Artūra Žagara un Kriša Helmaņa Badalonas "Juventut", sērijā izvirzoties vadībā ar 1-0.

Šmits laukumā bija 19 minūtes un 37 sekundes, kuru laikā realizēja trīs no septiņiem divu punktu metieniem un trīs no četriem soda metieniem. Viņš arī izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas, nopelnīja divas piezīmes, izprovocēja divus pretinieku sodus, sakrāja +/- rādītāju +2 un efektivitātes koeficientu 13.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākais ar 16 gūtajiem punktiem bija Sertačs Šanli, kurš arī izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas.

"Juventut" labā pa 11 punktiem guva Po Ribass un Dereks Viliss, bet abi Latvijas basketbolisti nebija iekļauti sastāvā šim mačam.

Artūra Kuruca Vitorijas "Baskonia" pirmajā pusfināla sērijas spēlē piekāpās Madrides "Real" basketbolistiem.

Iepriekšējā sezonā par Spānijas čempionu kļuva Rolands Šmits un "Barcelona", kas finālsērijā ar 2-0 pieveica Madrides "Real".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu