Kanādietes Jūrmalas turnīra finālā spēkosies ar brazīlietēm Seišasu/Salgadu

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Vadims Morozovs

Kanādietes Sāra Pavana un Melisa Umana-Paredes sestdien nodrošināja vietu Jūrmalas "Beach Pro Tour - Elite 16" turnīra finālā, kurā spēkosies ar Brazīlijas pāri Barbaru Seišasu/Karolīnu Salgadu.

Kanādietes pusfinālā ar 2-1 (18:21, 21:19, 15:10) uzvarēja Brazīlija duetu Eduardu Lisbou/Anu Patrīciju Ramusu.

Ceturtdaļfinālā Kanādas pāris ar 2-0 uzvarēja brazīlietes Talitu Antuņesu un Rebeku Kavalkanti.

Tikmēr otrā pusfinālā Brazīlijas duets Seišasa/Salgadu ar 2:1 (21:17, 13:21, 15:8) pārspēja amerikānietes Sāru Hjūzu un Kelliju Kolinski, nodrošinot vietu cīņā par zelta godalgām.

Seišasa/Salgadu, kurām Latvijas duets Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka piekāpās turnīra ievadā ar 1-2, ceturtdaļfinālā ar 2-1 (21:11, 18:21, 15:12) uzvarēja citu ASV duetu Kristenu Nusu un Terinu Klotu (2.).

Neviens no Latvijas pāriem neiekļuva ceturtdaļfinālā.

Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš un Marta Ozoliņa/Luīze Anna Skrastiņa zaudēja visās grupas spēlēs, kamēr Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka tika pie panākuma pēdējā grupu turnīra spēlē, pārspējot Brazīlijas pāri Viktoriju Lopesu Pereiru/Tainu Silvu Bigi ar 2-1 (18:21, 21:14, 15:10) un sagādājot Latvijai vienīgo uzvaru šajā turnīrā, taču ar to bija par maz, lai iekļūtu ceturtdaļfinālā.

Kvalifikācijas sacensībās piedalījās divi Latvijas sieviešu un četri vīriešu pāri, taču neviens no tiem neizcīnīja vietu pamatsacensībās.

Turnīrs ar Latvijas duetu līdzdalību no 1. līdz 5.jūnijam norisinās Majoru pludmalē Jūrmalā.

"Pro Beach Tour" rangā pirmā līmeņa sacensības šogad saucas "Elite 16", rangā otrās ir "Challenge", trešās - "Futures" sacensības. Sezonas pirmajā "Elite 16" turnīrā Meksikā Graudiņa/Kravčenoka izcīnīja otro vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu