Foto Nikolai un Kotafavu atspēlē astoņas mačbumbas un uzvar Jūrmalas "Elite - 16" turnīrā

CopyDraugiem X Whatsapp

Itālijas pludmales volejbolisti Paolo Nikolai/Samuels Kotafavu svētdien Majoru pludmalē dramatiskā cīņā uzvarēja Jūrmalas "Beach Pro Tour - Elite 16" vīriešu turnīrā.

Itāļi, kuri turnīrā bija izsēti ar 13. numuru, finālspēlē ar 2-1 (16:21, 27:25, 15:12) pārspēja sacensībās ar pirmo numuru izliktos Kataras pārstāvjus Šerifu Junusi/Ahmedu Tidžanu.

Otrajā setā Itālijas duets atspēlēja astoņas mačbumbas un Jūrmalas turnīru vīriešu sacensību uzvarētāji noskaidrojās izšķirošajā, trešajā setā. Tā ievadā itāļi nonāca iedzinējos ar 1:3, taču vēlreiz atspēlējās un izcīnīja savu pirmo kopīgo titulu.

Zīmīgi, ka Nikolai un Kotafavu šo turnīru sāka no kvalifikācijas.

Itālijas pāris finālspēlē bija sekmīgāki blokā (8:4), kā arī piespieda pretiniekus vairāk kļūdīties (13:8).

Bronzas duelī Igaunijas pludmales volejbola duets Kusti Nelvaks/Marts Tīsārs (11.) ar 1-2 (17:21, 21:18, 13:15) piekāpās Brazīlijas pludmales volejbolistiem Andrē Lojolam Šteinam un Georgam Vanderlejam (3.).

Sieviešu turnīrā par bronzas medaļām Brazīlijas duets Eduarda Lisboa/Ana Patrīcija Ramusa (8.) ar rezultātu 2-0 (21:19, 21:17) pārspēja amerikānietes Sāru Hjūzu un Kelliju Kolinski (4.).

Jūrmalas "Beach Pro Tour - Elite 16" turnīrs tiks noslēgts ar dāmu turnīru uzvarētāju noskaidrošanu. Pēdējā mačā kanādietes Sāra Pavana un Melisa Umana-Paredesa (7.) spēlēs pret Brazīlijas pāri Barbaru Seišasu/Karolīnu Salgadu (9.).

Visi mači notiks uz centrālā laukuma un tiešraidē tos translē kanāls TV6.

Neviens no trīs Latvijas pāriem, kas piedalījās pamatturnīrā, neiekļuva ceturtdaļfinālā. Kvalifikācijas sacensībās piedalījās divi Latvijas sieviešu un četri vīriešu pāri, taču neviens no tiem neizcīnīja vietu pamatsacensībās.

"Pro Beach Tour" rangā pirmā līmeņa sacensības šogad saucas "Elite 16", rangā otrās ir "Challenge", trešās - "Futures" sacensības. Sezonas pirmajā "Elite 16" turnīrā Meksikā Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka izcīnīja otro vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu