Ukrainas komanda uzvar minifutbola turnīrā cilvēkiem ar īpašām vajadzībām

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Nedēļas nogalē aizvadītajā minifutbola turnīrā cilvēkiem ar īpašām vajadzībām "Seni Cup 2022" uzvaru izcīnīja Ukrainas komanda, informē turnīra organizētāji.

Turnīrs, kas norisinājās Rīgā sporta un atpūtas kompleksā "Arkādija", pulcēja 30 komandas no Latvijas sociālās aprūpes centriem, dienas centriem un pansionātiem.

Turnīra galveno balvu izcīnīja Ukrainas minifutbola komanda no VSAC "Latgale" filiāles "Kalkūni", otrajā vietā ierindojās ONSD Dienas centrs "Saime", bet trešajā - VSAZ "Zemgale" filiāles "Ropaži" komanda.

Visas dienas garumā turnīra dalībnieki ne tikai aizrautīgi sekoja līdzi fināla spēlēm, bet arī piedalījās labdarības pasākumā ar sportiskām un izklaidējošām aktivitātēm.

Pasākumu organizēja nodibinājums "TZMO Fonds Kopā mainām pasauli" un zīmols "Seni" sadarbībā ar Latvijas Futbola federāciju.

Pagājušajā gadā turnīrs norisinājās attālinātā formātā, bet šogad klātienē tajā piedalījās par divām komandām vairāk nekā pērn.

Turnīrs kopumā risinājās no 11.aprīļa līdz 3.jūnijam, apvienojot valsts un pašvaldību sociālās aprūpes centru, dienas centru un pansionātu iemītniekus sportiskās un radošās aktivitātēs.

Sacensību pirmā kārta notika "Seni Cup Latvija" vietnes "Facebook" kontā, kur dalībniekiem bija radoši jāveic žūrijas sagatavoti uzdevumi. Savukārt otrajā kārtā 3.jūnijā sporta kompleksā "Arkādija" klātienē tika aicinātas visas komandas.

"Seni Cup" tiek rīkots jau 16 gadus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu