Seksuāla uzmākšanās masāžas laikā: pret NFL futbolistu iesniegtas 24 apsūdzības

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Dešauns Vatsons.
Dešauns Vatsons. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Tiesā iesniegtas 24 apsūdzības pret Nacionālās futbola līgas (NFL) komandas Klīvlendas "Browns" spēlētāju Dešaunu Vatsonu, ziņo medijs CNN.

Nesen vēl viena sieviete iesniedza sūdzību pret Vatsonu, tāpēc kopumā sākto administratīvo pārkāpumu lietu skaits jau sasniedzis 24.

Visas šīs lietas saistītas ar nepieņemamu uzvedību un seksuālu uzmākšanos.

Savu sūdzību pret Vatsonu pirmdien oficiāli iesniedza bijusī masiere Keitija Viljamsa no Hjūstonas, kura pauda, ka 2020. gada augustā divreiz sniegusi savus pakalpojumus sportista dzīvoklī.

Pirmā masāžas terapijas reize esot noritējusi profesionāli, bet otrās laikā Vatsons atkailinājies, centies iesaistīt sievieti seksuāla rakstura darbībās pret viņas gribu, masturbējis viņas priekšā un ejakulējis.

Cietusī norādīja, ka pēc šī gadījuma cietusi no depresijas un miega traucējumiem, kā arī pametusi masieres darbu.

Profesionāla kosmetoloģe Nia Smita savā iesniegumā paudusi, ka 2020. gadā trīs reizes sniedza savus pakalpojumus Vatsonam, kura uzvedība katrā no vizītēm kļuva sliktāka un nepieņemamāka.

Futbolists esot pieprasījis anālo masāžu, atkārtoti demonstrējis kosmetoloģei savu dzimumlocekli, pieskāries viņas pēcpusei un kājstarpei, kā arī pieprasījis viņai nodarboties ar seksu.

Arī Smita pēc šīs pieredzes esot psiholoģiski traumēta, tāpēc pametusi darbu salonā.

Herisa apgabala Teksasā tiesa martā atteicās sodīt Vatsonu par seksuālu uzmākšanos, jo neesot pietiekami daudz pierādījumu, kas apstiprinātu šādas darbības.

Šobrīd NFL veic savu neatkarīgu izmeklēšanu un sodīs Vatsonu, ja tiks pierādīts, ka viņš pārkāpis līgas noteikumus par uzvedību ārpus laukuma.

"Browns" komanda gatavojas Vatsonam piedāvāt piecu gadu līgumu par 230 miljoniem ASV dolāru, kas būs garantēti. Šāds līgums kļūs par apjomīgāko garantēto vienošanos līgas vēsturē, ziņo ESPN.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu