Vācijas tenisists Zverevs pārcietis saišu operāciju

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Vācijas tenisistam Aleksandram Zverevam veikta labās potītes saišu operācija, kas ilgāku laiku liegs atgriezties kortā.

Pasaules ranga trešais numurs traumā iedzīvojās Francijas atklātajā tenisa čempionāta pusfinālā pret spāni Rafaleu Nadalu, kurš vēlāk izcīnīja savu 22. "Grand Slam" titulu.

Pirmdien Zverevs oficiāli izstājās no nākamās nedēļas "ATP 500" sērijas turnīra Vācijas pilsētā Hallē.

25 gadus vecais Vācijas tenisists neatklāj kad varētu atgriezties kortā, tomēr sezonas trešais "Grand Slam" turnīrs - Vimbldonas atklātais čempionāts - viņam varētu iet secen. Sacensības Vimbldonā sāksies 27. jūnijā, bet sezonas pēdējais "Grand Slam" - ASV atklātais čempionāts - startēs 29. augustā.

"Mums katram savs ceļš ejams dzīvē. Un šī ir daļā no mana ceļa," otrdienas vakarā savā "Instagram" kontā ierakstīja Zverevs.

"Nākamnedēļ es sasniegšu savu rekordu, ATP rangā kļūstot par otro numuru, bet šorīt man tika veikta operācija."

"Lai atgrieztos sacensību apritē pēc iespējas ātrāk, lai pareizi sadziedētu saites un, lai pilnībā savestu kārtībā potīti, tika lemts, ka operācija ir labākā izvēle," norādīja Zverevs. "Tagad man sākas rehabilitācija un darīšu visu, lai atgrieztos vēl spēcīgāks!"

Zverevs savas karjeras laikā nav uzvarējis nevienā no "Grand Slam" turnīriem, toties viņa kontā ir pieci "Masters" tituli un divas uzvaras sezonas noslēguma turnīrā "ATP Finals".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu