Video ⟩ "Lightning" uzvar trešo maču pēc kārtas un iegūst vadību NHL pusfināla sērijā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Tampabejas "Lightning"
Tampabejas "Lightning" Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) iepriekšējo divu sezonu čempione Tampabejas "Lightning" izcīnījusi trešo uzvaru pēc kārtas un tādējādi ieguvusi vadību Stenlija kausa pusfināla sērijā.

"Lightning" ceturtdien izbraukumā ar rezultātu 3:1 (0:0, 1:1, 2:0) pārspēja Ņujorkas "Rangers" un izvirzījās sērijā vadībā ar 3-2.

Otrā perioda vidū vārtus guva amerikānis Raiens Lindgrens, iegūstot "Rangers" komandai 1:0 pārsvaru.

Neizšķirtu otrā perioda beigu daļā panāca krievs Mihails Sergačovs, gūstot savus pirmos vārtus šā gada "play-off" turnīrā.

Uzvaras vārtus minūti un 50 sekundes pirms mača pamatlaika beigām guva čehs Ondržejs Palāts, kurš ar precīzu metienu izcēlās trešajā spēlē pēc kārtas.

59 sekundes pirms trešā perioda beigām kanādietis Brendons Heigels ieraidīja ripu tukšos "Rangers" vārtos, kad vārtsargs bija nomainīts pret laukuma spēlētāju.

Par mača pirmo zvaigzni jeb labāko spēlētāju atzina Sergačovu, kurš ne tikai guva vārtus, bet arī veica rezultatīvu piespēli. Viņš vienīgais šajā mačā izcēlās ar diviem rezultativitātes punktiem.

"Lightning" krievu vārtsargs atvairīja 24 no 25 metieniem, tikmēr "Rangers" vārtos krievs Igors Šestjorkins tika galā ar 24 no 26 mestajām ripām.

Sērijas sestā spēle notiks sestdien Tampā.

Jau ziņots, ka Stenlija kausa finālu sasniegusi Kolorādo "Avalanche", kas pusfināla sērijā ar 4-0 pārspēja Edmontonas "Oilers".

"Lightning" pērn finālā ar 4-1 uzveica Monreālas "Canadiens", bet 2020. gadā Tampabeja ar 4-2 pārspēja Dalasas "Stars".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu