Sautgeits cer, ka Anglijas premjerlīga būs pretimnākoša izlases vajadzībām

CopyDraugiem X Whatsapp
Gerets Sautgeits
Gerets Sautgeits Foto: AFP/SCANPIX

Anglijas futbola izlases galvenais treneris Gerets Sautgeits cer, ka Anglijas futbola premjerlīga, veidojot spēļu grafiku nākamajai sezonai, ņems vērā arī izlases nepieciešamību sagatavoties gaidāmajam Pasaules kausam.

ESPN nesen ziņoja, ka Anglijas Futbola asociācija ir iesniegusi līgai lūgumu spēļu kalendārā 12. un 13. novembrī neplānot mačus sešām labākajām komandām, jo tajās spēlēs daļa valstsvienības kandidātu.

Anglijas izlasei paredzēts doties uz Kataru 15. novembrī, kamēr 21. novembrī tiks aizvadīta pirmā spēle pret Irānas futbolistiem. Atlikušajās B grupas spēlēs Anglija spēkosies ar ASV un Velsu.

Premjerlīga spēļu kalendāru 2022./2023. gada sezonai atklās ceturtdien, un Anglijas valstsvienības galvenais treneris cer, ka vērā tiks ņemts arī tas, ka izlasei ir nepieciešams gatavoties Pasaules kausam.

"Esam lūguši premjerlīgai to ņemt vērā, bet arī saprotam, ka tā nav vienīgā lieta, par ko viņiem jādomā," stāstīja Sautgeits.

"Izlase sanāks kopā pirmdien, lai otrdien izlidotu, tāpēc mums ļoti ātri vajadzēs pieņemt lēmumus saistība ar futbolistu gatavību spēlēt. Mums noderētu papildu brīva diena nedēļas nogalē, kad spēlētājiem vadošajos klubos nebūtu maču."

Sautgeits arī atklāja, ka pirms Pasaules kausa netiek plānota treniņnometne vai pārbaudes mači, jo futbolisti būs aizņemti savos klubos.

Pasaules kauss futbolā Katarā norisināsies no 21. novembra līdz 18. decembrim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu