Kādreizējā pasaules ceturtā rakete dāmu tenisā atklāj, ka bijusi tuvu pašnāvībai

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Jeļena Dokiča.
Jeļena Dokiča. Foto: Reuters / Scanpix

Kādreizējā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) ranga ceturtās vietas īpašniece Jeļena Dokiča no Austrālijas atklājusi, ka nesen gandrīz izdarīja pašnāvību, ziņo CNN.

Emocionālā ierakstā sociālās saziņas vietnē "Instagram" Dokiča pirmdien atklāja, ka 28. aprīlī gandrīz nolēca no 26. stāva.

"Nekad neaizmirsīšu to dienu. Viss ir izplūdis, viss ir tumšs. Nekam nav jēgas. Tikai asaras, skumjas, nomāktība, trauksme un sāpes," rakstīja bijusī tenisiste.

39 gadus vecā Dokiča arī pauda, ka nepārtraukti jutusies nomākta un sāpju pārņemta, bet profesionāli speciālisti viņai palīdzēja nonākt uz pareizā emocionālā ceļa.

Pēdējais pusgads viņai esot bijis īpaši smags, katru dienu raudot. Dokiča slēpusies darbavietas tualetē, lai kaut nedaudz savāktos.

Tenisiste savu karjeru noslēdza 2014. gadā, bet pēc tam strādāja Austrālijas televīzijā. 

Karjeras laikā Dokiča uzvarēja sešos WTA turnīros, kā arī aizsniedzās līdz ceturtajai vietai pasaules rangā. 2000. gadā viņa sasniedza pusfinālu Vimbldonas turnīrā, 2002. gadā spēlēja "French Open" ceturtdaļfinālā, bet 2009. gadā iekļuva "Australian Open" ceturtdaļfinālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu