Bobsleja izlase vasaras pirmo treniņnometni aizvada bez vadošā pilota Ķibermaņa

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Oskars Ķibermanis
Oskars Ķibermanis Foto: Viesturs Lācis / bobslejs.lv

Latvijas bobsleja izlase vasaras pirmo treniņnometni aizvada bez komandas vadošā pilota Oskara Ķibermaņa, vēsta Latvijas Bobsleja un skeletona federācija (LBSF).

Noslēdzot olimpisko sezonu, bobslejistiem bija neilgs atpūtas periods, kurā sportisti treniņus aizvadīja pēc indivuduālas programmas, bet no 6. jūnija komanda aizvada gaidāmās sezonas pirmo treniņnometni, pulcējot stiprākos bobslejistus Usmā.

Pirmajā treniņnometnē piedalās visi šobrīd spēcīgākie Latvijas komandas dalībnieki, izņemot pilotu Oskaru Ķibermani, kuram šī brīža prioritāte ir traumu sadziedēšana.

No stūmēju testos atlasītajiem kandidātiem treniņnometni Usmā iesāka seši atlēti, no kuriem šobrīd treniņu procesu gan turpina tikai pieci. "Tā ir normāla dabiskā atlase," situāciju vērtē komandas treneris Sandis Prūsis.

"Tā tas vienmēr ir bijis, ka jaunie kandidāti atbrauc, apskatās, kā notiek treniņi, un tad paši izsecina, vai šis sporta veids ir domāts viņiem un vai bobslejā ir vieta viņiem. Pārējie cītīgi turpina trenēties," saka Prūsis.

Jūnija beigās sportisti aizvadīs treniņus individuāli, bet jūlija sākumā Ventspilī notiks otrā treniņnometne.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu