Lasmanis debitēs "Big3" līgā jau šajā nedēļas nogalē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Basketbolists Kārlis Lasmanis piedalās preses konferencē, kurā informē par Latvijas 3x3 basketbola komanda "Rīga" sezonas aktualitātēm.
Basketbolists Kārlis Lasmanis piedalās preses konferencē, kurā informē par Latvijas 3x3 basketbola komanda "Rīga" sezonas aktualitātēm. Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas 3x3 basketbolists Kārlis Pauls Lasmanis jau šo ceturtdien dosies uz ASV, lai debitētu profesionālajā strītbola līgā "Big3".

Lasmanis ir saņēmis ASV imigrācijas dienesta darba vīzu un jau šajā nedēļas nogalē varēs debitēt "Big 3" līgā. Pirmā spēle notiks svētdien, 19.jūnijā, plkst. 22.00 pēc Latvijas laika Čikāgas "Credit Union 1" arēnā. Latvieša pārstāvētā "Aliens" spēlēs pret "Enemies" vienību.

Uzreiz pēc spēles Lasmanis dosies uz lidostu, lai 20.jūnijā pievienotos Latvijas 3x3 basketbola valstsvienībai Pasaules kausā, kas 21.-26.jūnijā notiks Beļģijas pilsētā Antverpenē.

Pēc Pasaules kausa Lasmanis atgriezīsies "Aliens" komandā un piedalīsies nākamajos "Big 3" sezonas sabraukumos, kas norisināsies katru nedēļas nogali līdz augusta sākumam, kad paredzēts fināls.

"Aliens" treneris ir Riks Mahorns, kurš kopā ar Detroitas "Pistons" 1989.gadā izcīnīja Nacionālās basketbola asociācijas čempiontitulu.

"Aliens" sastāvs: Dušans Buluts (Serbija, kapteinis), Kārlis Pauls Lasmanis (Latvija), Tomislavs Ivoševs (Serbija), Dešons Stīvenss (ASV), Ādams Drekslers (ASV).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu