Pasečņiks gatavs spēlēt NBA Vasaras līgā, bet tikai viņa pakalpojumos ieinteresētas komandas labā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Anžejs Pasečņiks
Anžejs Pasečņiks Foto: Sintija Zandersone/LETA

Latvijas izlases spēka uzbrucējs Anžejs Pasečņiks šogad ir gatavs spēlēt Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Vasaras līgā, bet tikai tāda kluba labā, kas tiešām ir ieinteresēts viņu nolīgt, sportists pauda sarunā ar žurnālistiem pirms valstsvienības treniņa.

26 gadus vecais Pasečņiks pagājušā gada novembrī pievienojās Spānijas ACB līgas klubam Seviljas "Real Betis", atgriežoties no ASV.

Sezonas pēdējā mačā ACB līgā Pasečņiks guva 13 punktus un palīdzēja Seviljas komandai saglabāt vietu augstākajā līgā arī nākamsezon.

Latvietim gan par savu nākotni pagaidām nav skaidrības. Seviljā viņam patīkot, bet basketbolists joprojām nav atmetis cerību atgriezties Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA).

"Pagaidām nekā konkrēta nav, bet viss var notikt. Aizbraukt uz Vasaras līgu ir viens, bet jāatrod komanda, kas tevī ir ieinteresēta, apsvērtu iespēju iekļaut sastāvā sezonas laikā. Vienkārši uzspēlēt Vasaras līgā - tas tā nestrādā," pauda Pasečņiks.

Pēc sezonas "Real Betis" vadība esot izteikusi vēlmi pagarināt līgumu ar latviešu spēlētāju, bet viņš nezina, vai aģentam, izteikts oficiāls piedāvājums.

Pasečņiks primāri domā par došanos uz Ameriku, bet nesmādēs arī palikšanu Eiropā. Labprāt arī nākamsezon spēlētu Spānijā, bet vispirms esot jāsagaida, kad beigsies visu Eiropas līgu izslēgšanas mači.

Šobrīd Pasečņiks kopā ar Latvijas izlasi gatavojas jūnija beigās un jūlija sākumā gaidāmajiem Pasaules kausa kvalifikācijas mačiem pret Serbiju mājās un Slovākiju izbraukumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu