Ostapenko WTA rangā atguvusi divas pozīcijas

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Aļona Ostapenko
Aļona Ostapenko Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas vadošā tenisiste Aļona Ostapenko Sieviešu Tenisa asociācijas (WTA) pasaules rangā pakāpusies no 16. uz 14. vietu.

Latvijas otrā rakete Anastasija Sevastova, kura nolēmusi ieturēt pauzi profesionālajā tenisā, ir 209. vietā.

Daniela Vismane rangā atguvusi vienu vietu un šajā nedēļā ir 274. pozīcijā, par vienu pozīciju atkāpusies Diāna Marcinkēviča (309.), kamēr Darja Semeņistaja pakāpusies par trīs vietām (323.). Par deviņām vietām zemāk noslīdējusi Kamilla Bartone (381.), Anna Ozerova zaudējusi četras pozīcijas (977.), Līga Dekmeijere saglabāja savu vietu rangā (1190.), Margaritai Ignatjevai - trīs pozīciju kritums (1322.).

WTA ranga līderes godā joprojām ir poliete Iga Švjonteka. Tāpat otro vietu saglabāja igauniete Anete Kontaveita, bet uz trešo vietu pakāpusies tunisiete Onsa Žabēra un vienu pozīciju zaudējusi Paula Badosa no Spānijas.

Uz piekto vietu pakāpusies grieķiete Marija Sakari, kamēr baltkrieviete Arina Sabaļenka noslīdējusi par vienu vietu zemāk. Nemainīgi septīto vietu ieņem čehiete Karolīna Plīškova, par vienu vietu savas pozīcijas uzlaboja amerikāniete Daniela Kolinsa, kura apsteidza Džesiku Pegulu no ASV, bet pirmo desmitnieku noslēdz spāniete Garvinje Mugurusa.

Dubultspēļu rangā Ostapenko pakāpās par vienu pozīciju un tagad ieņem 29. vietu, Vismane ir par vienu vietu zemāk un ieņem 213. pozīciju, bet Marcinkēviča zaudēja divas vietas un tagad atrodas 217. vietā. Par piecām vietām augstāk ir Bartone (338.), astoņu vietu kritums ir Semiņistajai (441.), Dekmeijere zaudējusi trīs vietas (1067.), divas pozīcijas zaudējusi Ignatjeva (1130.), kamēr Sevastova atkāpusies par piecām vietām (1373.) un Ozerova zaudējusi vēl vienu vietu (1465.).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu