"Zemgale"/LLU Kontinentālajā kausā stāsies pretī Skudras vadītajai "Saryarka"

CopyDraugiem X Whatsapp
"Zemgale"/LLU hokejisti
"Zemgale"/LLU hokejisti Foto: HK Zemgale/LLU (Facebook)

Virtuālajā sapulcē otrdien tika noskaidrotas Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) Kontinentālā kausa dalībnieces, tai skaitā arī vienības ar kurām spēkosies Latvijas klubs "Zemgale"/LLU, vēsta IIHF.

20 vienības no 20 valstīm spēkosies Kontinentālā kausa turnīrā, kas tiks aizvadīts no šī gada septembra līdz 2023. gada janvārim. Turnīrs tiks izspēlēts četrās kārtās, tāpat šī turnīra uzvarētājai būs iespēja kvalificēties IIHF Čempionu līgai.

Pagājušajā sezonā pirmo reizi Kontinentālajā kausā triumfēja vienība no Polijas, uzvarot Krakovas "Cracovia", kas startēs Čempionu līgā.

25. sezona sāksies septembra beigās ar diviem pirmās kārtas turnīriem Sofijā (Bulgārija) un Stambulā Turcija), un uzvarētājas kvalificēsies nākamajai kārtai.

Savukārt otrā kārta oktobra vidū norisināsies Francijā un Itālijā, bet trešā kārta, kurā sacentīsies arī Latvijas vienība, norisināsies novembra vidū, un tajā tiks noskaidrotas finālistes.

"Zemgale"/LLU trešajā kārtā E grupā sacentīsies Lielbritānijā ar Kārdifas "Devils" un Kazahstānas čempionvienību Karagandas "Saryarka", kuru vada Latvijas treneris Pēteris Skudra un pārstāv vairāki Latviajs hokejisti, kā arī vēl vienu komandu, kas būs pārvarējusi pirmās divas kārtas.

Tikmēr F grupas spēles uzņems "Nitra" no Slovākijas, kas sacentīsies ar Osvencimas "Unia" (Polija), Kijivas "Sokil" un vienu no otrās kārtas uzvarētāju.

Finālturnīrā iekļūs katras grupas divas labākās komandas.

Pagājušajā sezonā Kontinentālajā kausā startēja "Olimp"/"Venta 2002", kas apstājās trešajā kārtā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu