Ērvinga vēlmju sarakstā esot arī Bertāna pārstāvētā "Mavericks"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kairijs Ērvings
Kairijs Ērvings Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Kairijs Ērvings, visticamāk, šovasar atstās Bruklinas "Nets" komandu. ESPN vēsta, ka basketbolista vēlmju sarakstā ir sešas komandas, uz kurām viņš gribētu pārcelties.

Ērvingam ir spēkā līgums uz nākamo sezonu ar algu 36,5 miljoni ASV dolāru. Kontraktā iekļauta spēlētāja opcija, kas nozīmē, ka līdz trešdienai viņam ir jāizlemj - palikt "Nets" komandā vēl vienu sezonu vai jau šovasar kļūt par neierobežotu brīvo aģentu. Brīvo aģentu tirgus atvērsies 30. jūnijā.

ESPN vēsta, ka Ērvinga jauno darba vietu vēlmju sarakstā ir Dāvja Bertāna pārstāvētā Dalasas "Mavericks" komanda, Ņujorkas "Knicks", Maiami "Heat", Filadelfijas "76ers", kā arī Losandželosas klubi "Lakers" un "Clippers".

Neviena no iepriekš minētajām komandām algu budžetā nevar atļauties Ērvingu piesaistīt kā brīvo aģentu. Lai spēlētājs pievienotos kādai no šīm komandām, "Nets" klubam ir jāvienojas ar Ērvingu par jaunu līgumu, kas ietver maiņas darījumu.

20 gadus vecais Ērvings šosezon regulārajā čempionātā piedalījās tikai 29 no 82 spēlēm. Lauvas tiesu spēļu viņš izlaida, jo Ņujorkas štatā likums aizliedza laukumā doties pret Covid-19 nevakcinētiem NBA spēlētājiem.

Trīs sezonu laikā "Nets" sastāvā NBA regulārajā čempionātā Ērvings vidēji mačā guvis 27,2 punktus un veicis 6,1 rezultatīvu piespēli, taču viņš piedalījies mazāk nekā pusē no visām spēlēm - 103 no 216.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu