Par "Jazz" galveno treneri kļūst bijušais "Celtics" treneris Hārdijs

CopyDraugiem X Whatsapp
Vils Hārdijs
Vils Hārdijs Foto: twitter.com

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Jūtas "Jazz" galvenā trenera amatu ieņems Vils Hārdijs, ziņo ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis.

Tie paredzēts, ka Hārdijs ar "Jazz" noslēgs piecu gadu līgumu, 34 gadu vecumā kļūstot par jaunāko aktīvo galveno treneri NBA.

Aizvadītajā sezonā viņš kopā ar Bostonas "Celtics" galvenā trenera asistenta lomā nokļuva līdz NBA finālam, kurā ar 2-4 tika atzīts Goldensteitas "Warriors" pārākumu.

Pēdējos astoņus gadus "Jazz" vadīja Kvins Snaiders, kurš jūnija sākumā atkāpās no sava amata. Kopumā Snaidera vadībā "Jazz" izcīnīja 372 uzvaras un piedzīvoja 264 zaudējumus. Viņš ir otrs uzvarām bagātākais treneris "Jazz" vēsturē.

Šosezon "Jazz" bilance regulārajā čempionātā bija 49-33, bet pirmajā kārtā "play-off" tika atzīts Dalasas "Mavericks" pārākums.

Tāpat "Jazz" administrācijai pievienosies Deivids Fizdeils, kurš ieņems asociētā ģenerālmenedžera amatu. Iepriekšējās 18 sezonas dažādās NBA komandās viņš bija galvenais treneris un asistents, aizvadīto sezonu pavadot Losandželosas "Lakers" galvenā trenera asistenta lomā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu