Skandalozais tenisists Kiris publiski atzīst, ka spļāvis skatītāja virzienā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Niks Kiris.
Niks Kiris. Foto: Reuters / Scanpix

Skandalozais Austrālijas tenisists Niks Kiris publiski atzinis, ka Vimbldonas turnīra pirmās kārtas mača laikā mēģināja uzspļaut vienam no skatītājiem, ziņo CNN.

Pirmās kārtas cīņā Kiris ar 3-6, 6-1, 7-5, 6-7, 7-5 uzvarēja mājinieku Polu Džabu. 

Uzvarot mačbumbas izspēli, Kiris pagriezās pret tribīnēm un spļāva, gan nevienam netrāpot. Pēc mača Austrālijas tenisistam jautāja, vai spļāviens bija tēmēts uz vienu no skatītājiem, uz ko spēlētājs atbildēja apstiprinoši.

"Jā. Tas bija tam cilvēkam, kurš uzvedās necienīgi pret mani. Nekad nedarītu ko tādu kādam, kurš mani atbalsta. Esmu pieradis pie nievājošām fanu izdarībām, bet nesaprotu, kāpēc es uzreiz saņemu sodu, ja daru ko līdzīgu pretī. Tā tas notika Štutgartē," sacīja Kiris.

"Uzreiz pēc spēles beigām pagriezos pret viņu. Sadzīvoju ar necieņu un negatīvām līdzjutēju izpausmēm jau ļoti ilgi. Nejūtos, ka būtu tādiem cilvēkiem ko parādā. Šis konkrētais cilvēks atnāca uz spēli, lai uzvestos necienīgi, nevis kādu atbalstītu."

Kiris pauda, ka tā ir jaunās paaudzes pārstāvju īpatnība - komentēt visu bez izņēmuma negatīvā nokrāsā, jo pie tā pieradina sociālās saziņas vietnes.

Austrālijas pārstāvis Vimbldonas vienspēļu turnīru turpinās ceturtdien, kad tiksies ar pasaules ranga 31. numuru Filipu Krajinoviču no Serbijas, kurš turnīrā izsēts ar 26. numuru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu