Dalasas pamatsastāva spēlētājs Bransons tuvu pārejai uz "Knicks"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Džeilens Bransons
Džeilens Bransons Foto: AP/Scanpix

Dāvja Bertāna pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" pamatsastāva spēlētājs Džeilens Bransons ir tuvu tam, lai pārceltos uz Ņujorkas "Knicks", vēsta vairāki Ziemeļamerikas basketbola apskatnieki.

"Yahoo! Sports" vēsta, ka Bransonam tiek gatavots četru gadu līgums, kas viņam paredzēs 110 miljonu ASV dolāru lielu atalgojumu. 

Turklāt "Knicks" vadība turpina darbu, lai atbrīvotu vietu noteiktajos algu griestos. 

Pats Bransons izrādījis neapmierinātību, ka "Mavericks" ar viņu nevēlas saistīt savu nākotni, nepiedāvājot pienācīgu līgumu. 

Bransons nelabprāt runā ar medijiem par savu nākotni, bet viņa tēvs Riks Bransons iepriekš nekautrējas ar žurnālistiem apspriest dēla vasaras plānus. "Mums ir jāsaprot, vai Dalasa patiešām viņu grib. Nekādas atlaides (saistībā ar līgumu) netaisāmies pieņemt. Komandai ir jāparāda, ka viņi vēlas viņu," sacīja Bransona tēvs. 

Vairāki eksperti baumoja, ka Bransona ģimenei esot ciešas attiecības ar dažām personām, kas saistītas ar "Knicks" klubu, ieskaitot vienības speciālistu Tomu Tibodo.

Medijos jau iepriekš izskanējušas ziņas, ka Dalasas vienībai, ja prom dosies Bransons, varētu pievienoties pieredzējušais slovēnis Gorans Dragičs, kurš kopā ar Luku Dončiču spēlē Slovēnijas izlasē. 

25 gadus vecajam Bransonam iepriekšējā sezona bija veiksmīgākā viņa karjerā. Viņš kļuva par vienu no "Mavericks" līderiem. Vidēji spēlē 2021./2022. gada regulārajā čempionātā viņš guva 16,3 punktus un veica 4,8 rezultatīvas piespēles. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu