Koļinko kļūst par SK "Super Nova Salaspils" galveno treneri

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Aleksandrs Koļinko
Aleksandrs Koļinko Foto: SK Super Nova/Facebook

Latvijas futbola izlases bijušais vārtsargs Aleksandrs Koļinko apstiprināts "Optibet" virslīgas komandas SK "Super Nova Salaspils" galvenā trenera amatā, trešdien paziņoja klubs.

Koļinko par treneri strādājis Latvijas izlasē, kā arī futbola klubos Jūrmalas "Spartaks", Soļigorskas "Šahtjor" un RFS.

SK "Super Nova Salaspils" treneru štābā paliek treneri Igors Korabļovs, Aleksandrs Proskurņins (vārtsargu treneris), Andrejs Perepļotkins un Uģis Viļums (fiziskās sagatavotības treneris).

"Pārņemt virslīgas klubu - tā vienmēr ir atbildība un liels izaicinājums. Un nav nozīmes, kurā vietā turnīra tabulā dotajā momentā klubs atrodas. Esmu pateicīgs SK "Super Nova Salaspils" kluba vadībai par uzticēšanos un iespēju strādāt mūsu klubu futbola augstākajā līmenī. Protams, situācija komandai pašreiz smaga - pēdējā vieta nekad un nevienu nevar iepriecināt, tā ka mūsu uzdevums visiem acīmredzams - sisties līdz galam par vietas saglabāšanu virslīgā," SK "Super Nova Salaspils" paziņojumā citēts Koliņko.

"Jā, bez šaubām, tas būs grūti, bet, kad spēlēju pats, man nebija neizpildāmu uzdevumu - galvenais daudz strādāt, atdot laukumā no sevis visu bez atlikuma, sisties līdz galam līdz pēdējai galējai iespējai, un tad futbols tevi par to obligāti atalgos. Ticēt, ka viss pa spēkam, nepieciešams iet līdz galam un nekad nepadoties. Ļoti ceru, ka futbolisti pārņems tādu pašu noskaņojumu un attieksmi, un tad viss noteikti var izdoties," norādīja treneris.

47 gadus vecais Koļinko vārtsarga karjeras laikā Latvijas izlasē aizvadīja 94 mačus. Starp vārtsargiem vairāk spēļu ir vienīgi Andrim Vaņinam, kura kontā ir 100 mači.

SK "Super Nova Salaspils" patlaban virslīgas kopvērtējumā ar pieciem punktiem 19 mačos ieņem pēdējo jeb 10. vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu