Ar otro numuru izsētā igauniete Kontaveita zaudē Vimbldonas otrajā kārtā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Anete Kontaveita
Anete Kontaveita Foto: AFP/SCANPIX

Igaunijas labākā tenisiste Anete Kontaveita trešdien piedzīvoja zaudējumu Vimbldonas čempionāta otrajā kārtā.

Ar otro numuru izsētā Kontaveita (WTA 3.) otrā kārtas mačā ar 4-6, 0-6 piekāpās vācietei Julei Nīmaijerei, kura WTA rangā ieņem vien 97.vietu.

Vimbldonas turnīrs Igaunijas pirmajai raketei allaž bijis nesekmīgākais no visiem "Grand Slam" turnīriem. 26 gadus vecā Kontaveita nekad nav tikusi tālāk par trešo kārtu, bet pērn zaudēja jau pirmajā mačā.

Tikmēr 22 gadus vecā Nīmaijere tikai šogad debitēja "Grand Slam" pamatturnīrā, Francijas atklātajā čempionātā apstājoties pirmajā kārtā.

Trešajā kārtā Nīmaijere tiksies ar ukrainieti Anhelinu Kaļiņinu (WTA 34.), kas izsēta ar 29.numuru, vai viņas tautieti Lesju Curenko (WTA 101.).

Pirmajā kārtā Kontaveita ar 7-5, 6-1 tika pie panākuma pār Bernardu Peru (WTA 123.), kamēr Igaunijas otrajā rakete Kaja Kanepi ar 4-6, 4-6 zaudēja francūzietei Diānei Perī (WTA 77.).

Arī trešdien vairākas spēles aizkavējās lietus dēļ un Latvijas pirmās raketes Aļonas Ostapenko mačs otrajā kārtā pret Beļģijas tenisisti Janīnu Vikmaijeri (WTA 606.) atlikts uz vismaz divām stundām.

Vimbldonas čempionāts bez Krievijas un Baltkrievijas tenisistu dalības norisināsies no 27.jūnija līdz 10.jūlijam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu