Pļāvējs par Indraša lēmumu: Nevarētu teikt, ka tas uzkrita kā sniegs uz galvas

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Miks Indrašis
Miks Indrašis Foto: Guntis Lazdāns/LHF

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) ģenerālsekretārs Roberts Pļāvējs sarunā ar Latvijas Televīzijas raidījumu "Rīta Panorāma" komentējis hokejista Mika Indraša lēmumu karjeru turpināt Krievijā.

Trešdien, 29. jūnijā, Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Maskavas "Spartak" paziņoja, ka komandu nākamsezon pārstāvēs Latvijas hokeja uzbrucējs Miks Indrašis.

Pavasarī veiktās izmaiņas likumā paredz, ka sportistiem un treneriem, kuri piedalās Krievijā un Baltkrievijā rīkotās sacensībās, ir aizliegts pārstāvēt Latvijas valstsvienības.

"Tas bija gana liels pārsteigums, bet šobrīd plašākus komentārus sniegt būtu pāragri, jo man vēl nav izdevies sazvanīt Miku, lai noskaidrotu reālo situāciju. Vēl pārsteidzošāks šis fakts bija, ņemot vērā mūsu sarunu, šķiet, pagājušonedēļ, kad viņam uzskrēju virsū un šai tēmai pieskārāmies.

Pārsteigums bija, bet nevarētu teikt, ka tas uzkrita kā sniegs uz galvas," skaidroja Pļāvējs.

LHF ģenerālsekretārs arī skaidroja, ka komunikācija ar spēlētājiem par sekām, ko izraisītu profesionālās karjeras turpināšana Krievijā, bijusi vēl pirms pasaules hokeja čempionāta un tā gaitā.

"Šīs lietas bija atrunātas. Un katrs indivīds apzinās sekas, ar kurām jārēķinās, ja šāds lēmums tiek pieņemts," norādīja Pļāvējs.

Krievijas medijos izskanējusi informācija, ka karjeru KHL vēlas turpināt arī Latvijas izlases aizsargs Jānis Jaks, taču viņš nav atsaucies TVNET aicinājumam komentēt baumas.

Jau ziņots, ka Latvijas izlases visu laiku rezultatīvākais spēlētājs Leonīds Tambijevs turpinās trenera karjeru KHL čempionātā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu