"Spurs" aizmaina NBA Visu zvaigžņu spēles dalībnieku Mareju

CopyDraugiem X Whatsapp
Dežonte Marejs
Dežonte Marejs Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Sanantonio "Spurs" uz Atlantas "Hawks" aizmainījis vienu no saviem līderiem Dežonti Mareju, trešdien ziņo ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis.

Tiek vēstīts, ka par 25 gadus veco aizsargu, kurš aizvadītajā sezonā bija NBA līderis pārtvertajās bumbās, "Spurs" no "Hawks" iegūs 33 gadus veco uzbrucēju itāli Danilo Gallināri, kā arī trīs pirmās kārtas drafta izvēles (2023., 2025.un 2027.gadā).

Marejs aizvadītajā sezonā 68 mačos "Spurs" rindās vidēji izcēlās ar 21,1 punktu, atdeva 9,2 rezultatīvas piespēles, izcīnīja 8,3 bumbas zem groziem un pārtvēra divas bumbas.

Viņš šogad pirmo reizi karjerā tika izraudzīts dalībai NBA Visu zvaigžņu spēlē. Kevina Duranta komandas sastāvā Marejs izcēlās ar 17 punktiem.

Marejs NBA līdz šim visas piecas sezonas pārstāvējis "Spurs", vidēji mačā gūstot 12,5 punktus, izcīnot sešas bumbas zem groziem un atdodot 4,8 rezultatīvas piespēles.

Tikmēr veterāns Gallināri pagājušajā sezonā laukumā devās 68 mačos, no kuriem vien 18 pamatsastāvā, vidēji guva 11,7 punktus, izcīnīja 4,7 atlēkušās bumbas un atdeva 1,5 rezultatīvas piespēles.

Kopumā 13 sezonu laikā NBA itāļu spēlētājs, pārstāvot Ņujorkas "Knicks", Denveras "Nuggets", Oklahomsitijas "Thunder" un "Hawks", vidēji mačā guvis 15,6 punktus, izcīnījis 4,7 atlēkušās bumbas un atdevis 1,9 rezultatīvas piespēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu