Noskaties: Novicka un Zviedrijas fanu sauklis netraucē Dončičam dominēt

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Luka Dončičs
Luka Dončičs Foto: FIBA.com

Zviedrijas basketbola izlases fani, kuriem pievienojās arī leģendārais Dirks Novickis, svētdien skandēja saukli "pārvērtēts", tomēr tas netraucēja Lukam Dončičam laukumā dominēt.

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" zvaigzne Dončičs svētdien Stokholmā palīdzēja Slovēnijas valstsvienībai sīvā cīņā ar rezultātu 84:81 pārspēt Zviedrijas izlasi.

Uzvarētāju laba Dončičs guva 31 punktu, izcīnīja 10 atlēkušās bumbas, veica sešas rezultatīvas piespēles, pārtvēra divas bumbas, kā arī pieļāva piecas kļūdas 36 laukumā pavadītajās minūtēs.

Spēli klātienē vēroja arī NBA kluba "Mavericks" leģenda Novickis. Vācijas basketbola zvaigzne ir labos draugos ar Dončiču, un ar humora izjūtu viņam viss ir kārtībā. Novickis pievienojās zviedru fanu sauklim - "pārvērtēts!".

Arēnā bija sapulcējušies 8500 skatītāju, taču Zviedrijas fanu mēģinājums kacināt Dončiču neko daudz nedeva, jo Slovēnijas basketbolists atbildēja ar smaidu un turpināja demonstrēt pārliecinošu sniegumu laukumā.

Dončičam gan bija arī lielisks palīgs - pieredzējušais Gorans Dragičs, kurš guva 20 punktus. Šis tandēms lieliski spēlēja 2017. gadā, ar Slovēnijas izlasi triumfējot Eiropas čempionātā, ceturtdaļfinālā uzveicot Latvijas valstsvienību.

Pasaules kausa kvalifikācijas otro kārtu Slovēniju sasniedza ar četrām uzvarām un diviem zaudējumiem. Otrajā posmā slovēņiem būs jācīnās ar Vāciju, Izraēlu un Igauniju.

Otrā posma spēles risināsies augustā, novembrī un nākama gada februārī.

J grupas tabula pirms otrā posma sākuma (uzvaras/zaudējumi)

Somija 5/1

Vācija 5/1

Slovēnija 4/2

Izraēla 3/3

Zviedrija 2/4

Igaunija 2/4

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu