Ostapenko/Kičenoka iekļūst Vimbldonas dubultspēļu ceturtdaļfinālā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Aļona Ostapenko
Aļona Ostapenko Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas sieviešu tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko pārī ar ukrainieti Ļudmilu Kičenoku pirmdien izcīnīja uzvaru Vimbldonas čempionāta astotdaļfinālā dubultspēlēs.

Ar ceturto numuru izsētās Ostapenko/Kičenoka mačā par vietu ceturtdaļfinālā ar 5-7, 6-4, 6-2 pārspēja britu tenisistes Herieti Dārtu un Heteri Votsoni.

Jau vēstīts, ka pirmajā kārtā Ostapenko un Kičenoka ar 2-6, 7-5, 6-3 pārspēja Francijas tenisisti Oseanu Dodēnu un Tatjanu Mariju no Vācijas, bet otrās kārtas mačā ar rezultātu 6-2, 7-6 (7:5) pārspēja Arianni Hortono un Demi Shūrsu no Nīderlandes.

Ceturtdaļfinālā Ostapenko/Kičenokas pretinieces būs ar astoto numuru izsētās japāniete Šuko Aojama un Haočina Čaņa no Taivānas.

Vimbldonas čempionātā ranga punkti netiek piešķirti.

Ostapenko un Kičenoka jūnijā sākumā aizcīnījās līdz Francijas atklātā čempionāta dubultspēļu turnīra pusfinālam, abām šo fāzi sasniedzot pirmo reizi karjerā.

Vienspēlēs ar 12.numuru izsētā Ostapenko piedzīvoja zaudējumu astotdaļfinālā, ar 7-5, 5-7, 5-7 piekāpjoties vācietei Tatjanai Marijai, kura WTA rangā ieņem vien 103.pozīciju.

Pārī ar kolumbieti Robertu Farahu Ostapenko vēl turpina līdzdalību čempionāta jaukto dubultspēļu turnīrā.

Vimbldonas čempionāts norisināsies no 27.jūnija līdz 10.jūlijam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu