Malkins ar "Penguins" tomēr vienojas par jaunu līgumu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Jevgeņijs Malkins
Jevgeņijs Malkins Foto: AFP/SCANPIX

Krievijas hokejists Jevgeņijs Malkins vienojies ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu Pitsburgas "Penguins" par jaunu līgumu, līdz ar to viņš nekļūs par brīvo aģentu, kā to iepriekš vēstīja Ziemeļamerikas mediji.

Malkins parakstījis četru gadu līgumu par atalgojumu 24,4 miljoni ASV dolāru. Vidēji sezonā hokejista alga būs 6,1 miljons dolāru.

2004. gada NHL draftā "Penguins" izvēlējās Malkinu ar 2. numuru, bet ar 1. numuru Vašingtonas "Capitals" izraudzījās citu Krievijas hokejistu Aleksandru Ovečkinu.

Malkins visu NHL spēlētāja karjeru pavadījis "Penguins" komandā, palīdzot tai trīs reizes izcīnīt Stenlija kausu - 2009., 2016. un 2017. gadā.

35 gadus vecais Malkins ir trešais labākais vārtu guvējs (444) un trešais rezultatīvo piespēļu (702) izpildītājs "Penguins" kluba vēsturē.

Malkins aizvadījis otro lielāko spēļu skaitu "Penguins" kluba vēsturē (981). Līderis ir kanādietis Sidnijs Krosbijs (1108).

Iepriekšējā sezonā Malkins regulārajā čempionātā piedalījās 41 spēlē, guva 20 vārtus un veica 22 rezultatīvas piespēles.

Pēc aizvadītās sezonas noslēdzās Malkina līgums ar "Penguins", kas tika parakstīts 2013. gadā uz astoņām sezonām par 76 miljonu ASV dolāru lielu algu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu