"Ghetto Games" festivālā 3x3 basketbola komandas cīnīsies par FIBA reitinga punktiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
"Ghetto Games" līderis Raimonds Elbakjans
"Ghetto Games" līderis Raimonds Elbakjans Foto: Paula Čurkste/LETA

"Ghetto Games" festivālā, kas augustā norisināsies Ventspilī, 3x3 basketbola vienības cīnīsies arī par FIBA reitinga punktiem, vēsta pasākuma organizētāji.

Otrdien tika aizvadīta preses konference, kurā tika vēstīts par festivāla programmu, kurā iekļauts "Ghetto Brīvrunu batls", "Ghetto Dance" starptautiskās hiphop deju sacensības, "Ghetto Fight" cīņu turnīrs, "Ghetto Food festivāls", "Ghetto Basket Slam Dunk", "Ghetto Football" 3x3 futbola un "Ghetto Basket" 3x3 basketbola mači.

"Ghetto Basket" sacensības norisināsies 9 dažādās grupās, un komandas cīnīsies ne tikai par dažādām balvām, bet arī par punktiem "Ghetto Basket" rangā un FIBA 3x3 reitinga punktiem

Savukārt papildus "Ghetto Football" 3x3 turnīram notiks arī "Ghetto Panna", ka arī pirmo reizi tiks aizvadīts starptautiskais "Ghetto Football freestyle" turnīrs.

Vēl pilsētas skeitparkā zonā notiks "inline" Latvijas kausa izcīņa un "Inline Ghetto Floorball" zvaigžņu spēle, Latvijas skeitborda līgas posms un vēl citas ekstrēmo sporta veidu sacensības.

Desmitais "Ghetto Games" festivāls Ventspilī norisināsies no 22.jūlija līdz 24.jūlijam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu