Usiks treniņos piesaistījis bijušo Džošua sparinga partneri (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Martins Bakole
Martins Bakole Foto: AFP/SCANPIX

Gatavojoties revanša cīņai ar Entoniju Džošua, Ukrainas boksa zvaigzne Oleksandrs Usiks treniņos piesaistījis bijušo britu boksera sparinga partneri.

Usikam cīņai palīdz gatavoties Martins Bakole no Kongo, kurš savulaik bija sparinga partneris Džošua. 

Bakole sparingoja ar Džošua, pirms viņš ringā tikās ar francūzi Karlosu Takamu (2017. gads) un krievu Aleksandru Povetkinu (2018. gads).

"Izbaudu iespēju atrasties ringā ar labākajiem, jo ​​zinu, ka esmu viens no viņiem," sociālajos tīklos raksta Bakole, kurš pēc viena no sparinga treniņiem uzņēmis kopīgu fotogrāfiju ar Usiku. 

29 gadus vecais Bakole savas karjeras laikā izcīnījis 18 uzvaras 19 cīņās.

Usika - Džošua otrā cīņa risināsies 20. augustā Saūda Arābijas pilsētā Džidā.

Pirmajā duelī, kas pērn septembrī norisinājās Londonā, Usiks pēc tiesnešu lēmuma izcīnīja uzvaru (117-112, 116-112, 115-113), savā īpašumā iegūstot Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF), Pasaules Boksa organizācijas (WBO), Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) čempiona jostas.

Foto: Usiks uzvar Džošua un iegūst smagsvaru čempiona jostas

35 gadus vecais Usiks profesionāla boksera karjerā ir nepārspēts - 19 uzvaras, no kurām 13 izcīnītas ar pretinieka nokautu. Ukrainis arī sarūpējis karjerā vienīgo zaudējumu Latvijas bokserim Mairim Briedim, kad viņš vēl cīnījās svara kategorijā līdz 90,7 kilogramiem.

Džošua, kuram ir 32 gadi, karjerā piedzīvojis divus zaudējumus. 2019. gadā viņš negaidīti piekāpās meksikāņu izcelsmes ASV bokserim Endijam Ruisam junioram, bet pēc tam britam izdevās revanšēties un atgūt pasaules čempiona jostas. Džošua kontā ir 24 uzvaras (22 nokauti).

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu