Divkārtējais NHL čempions Palāts noslēdz piecu gadu līgumu ar "Devils"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ondržejs Palāts
Ondržejs Palāts Foto: AP/Scanpix

Divkārtējais Stenlija kausa ieguvējs, čehu uzbrucējs Ondržejs Palāts noslēdzis piecu gadu līgumu ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu Ņūdžersijas "Devils", informē vienība.

Vidēji sezonā 31 gadu vecais čehu uzbrucējs saņems sešus miljonus ASV dolāru. "Devils" vienībai viņš pievienojās kā brīvai aģents.

Iepriekšējās desmit sezonas Palāts pārstāvēja Tampabejas "Lightning" komandu, kurai pēdējos trīs gados palīdzēja sasniegt Stenlija kausa finālu. 2020. un 2021.gadā viņš palīdzēja vienībai izcīnīt prestižo trofeju.

Iepriekšējā sezonās čehs 77 regulārā čempionāta spēlēs guva 18 vārtus un atdeva 31 rezultatīvu piespēli, bet Stenlija kausa izcīņā viņam 23 dueļos bija 11 vārti un desmit rezultatīvas piespēles.

Ieskaitot karjeru Kvebekas Junioru hokeja līgā (QMJHL) un Amerikas Hokeja līgā (AHL), Palāts izslēgšanas turnīros spēlējis 11 no pēdējām 12 sezonām. NHL karjerā viņš 628 regulārā čempionāta spēlēs guvis 143 vārtus un asistējis vēl 280 vārtu guvumos, bet "play-off" viņam 138 dueļos ir 48 vārti un 46 rezultatīvas piespēles.

Palāts pārstāvējis Čehijas izlasi olimpiskajās spēlēs, Pasaules kausā un pasaules čempionātā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu