Video ⟩ NBA Vasaras līga: Kurucs spēlē rezultatīvi, pie punktiem tiek arī Žagars

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: FIBA.com

Latvijas basketbolisti Rodions Kurucs un Artūrs Žagars piektdien guva attiecīgi 13 un piecus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Vasaras līgas spēlēs, viņu pārstāvētajām komandām izcīnot uzvaras.

Toronto "Raptors" komanda, kuru Vasaras līgā pārstāv Kurucs, ar rezultātu 88:78 (20:18, 28:17, 22:14, 18:29) uzvarēja Maiami "Heat".

Kurucs laukumā pavadītajās 25 minūtēs un 11 sekundēs grozā raidīja piecus no sešiem divpunktu metieniem un vienu no diviem "trejačiem", bet netrāpīja savu vienīgo soda metienu. Viņš arī izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, atdeva vienu rezultatīvu piespēli, bloķēja vienu metienu, pieļāva divas kļūdas, trīsreiz pārkāpa noteikumus un sakrāja labāko +/- rādītāju komandā (+13).

"Raptors" komandā rezultatīvākais ar 18 punktiem un sešām atlēkušajām bumbām bija Dalano Bantons, bet pretinieku rindās 17 punktus guva Kails Olmens, kurš 2020./2021.gada sezonā pārstāvēja Latvijas klubu "VEF Rīga".

Savukārt Žagara pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" ar rezultātu 97:79 (16:17, 29:23, 35:22, 17:17) uzvarēja Indiānas "Pacers".

Žagars piektdien spēlēja 19 minūtes un 49 sekundes, realizējot savu vienīgo divpunktu metienu un vienu no četriem tālmetieniem. Latvieša kontā bija arī viena atlēkusī bumba, divas kļūdas, trīs piezīmes un pozitīvs +/- rādītājs (+8).

"Wizards" komandai 21 punktu guva, septiņas bumbas zem groziem izcīnīja un piecas rezultatīvas piespēles atdeva Džordans Šakels. Pretinieku sastāvā 14 punktus guva Kendals Brauns.

Viens no trim NBA Vasaras līgas turnīriem līdz svētdienai norisināsies ASV pilsētā Lasvegasā. Turnīra pēdējā dienā pa vienam mačam aizvadīs arī "Raptors" un "Wizards" vienības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu