"AC Milan" pagarina līgumu ar pieredzējušo Ibrahimoviču

CopyDraugiem X Whatsapp
Zlatans Ibrahimovičs
Zlatans Ibrahimovičs Foto: AFP/SCANPIX

Septiņkārtējā Eiropas klubu labākā komanda "AC Milan" no Itālijas līgumu ar Zviedrijas futbolistu Zlatanu Ibrahimoviču ir pagarinājusi vēl uz gadu, pirmdien paziņoja klubs.

Ibrahimovičam, kuram oktobrī apritēs 41 gads, maijā tika veikta kreisā ceļgala operācija, kas visticamāk ierobežos viņa spēles laiku atlikušajā 2022. gada laikā.

""AC Milan" ir gandarīts paziņot par Ibrahimoviča līguma pagarināšanu līdz 2023. gada 30. jūnijam. Zviedru uzbrucējs turpinās valkāt kreklu ar 11. numuru," teikts "AC Milan" paziņojumā.

Traumu dēļ Ibrahimovičs izlaida lielu daļu aizvadītās sezonas, kurā A sērijā laukumā devās 23 mačos un guva astoņus vārtus, palīdzot klubam 19. reizi izcīnīt čempionu titulu.

Ar 19 uzvarām "AC Milan" panāca otrajā vietā šajā rādītājā esošo Milānas "Inter", bet vairāk uzvaru Itālijas čempionātā ir vien Turīnas "Juventus" - 36.

Ibrahimovičs "AC Milan" sastāvā bija arī pirms 11 gadiem, kad komanda izcīnīja savu iepriekšējo A sērijas čempiontitulu.

Trīsreiz par Itālijas čempionu futbolists kļuva Milānas "Inter" sastāvā, bet divus titulus izcīnīja kopā ar Turīnas "Juventus", tiesa, abus zaudējot pēc tam, kad klubs tika pieķerts spēļu iznākumu ietekmēšanā.

Pavisam A sērijā 279 spēlēs bosniešu izcelsmes zviedrs guvis 155 vārtus un 72 reizes rezultatīvi piespēlējis.

Zviedrijas izlasē futbolists 121 mačā guvis 62 vārtus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu