Durants varētu apvienot spēkus ar Porziņģi un Bīlu?

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kevins Durants
Kevins Durants Foto: AP/Scanpix

Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Vašingtonas "Wizards" savam sastāvam varētu piesaistīt vienu no līgas spožākajām zvaigznēm Kevinu Durantu, vēsta līgas apskatnieks Sems Amiko.

33 gadus vecais Durants iepriekšējās divas sezonas pārstāvējis Bruklinas "Nets", taču par savu nākotni nav skaidri izteicies. 

Amiko, atsaucoties uz vairākiem avotiem, vēsta, ka "Wizards" varētu izteikt vilinošu piedāvājumu Durantam, kurš dzimis tieši Vašingtonā, kur sāka savas basketbolista gaitas. Viņam varētu šķist patīkama spēlēšana kopā savās mājās ar Bredliju Bīlu, kā arī Porziņģi, kuram tieši Durants iedeva iesauku - Vienradzis. 

Lai iegūtu Durantu, "Wizards" maiņas darījumā būtu jāiesaista trešā komanda. Nāktos šķirties no vairākiem komandas jaunajiem kā piemēram, Deni Avdijas, Rui Hačimuras un/vai Korija Kisperta.

Durants ir viena no līgas spožākajām zvaigznēm un viens no pēdējās desmitgades labākajiem basketbolistiem. 

Goldensteitas "Warriors" sastāvā Durants 2017. un 2018. gadā kļuva par NBA čempionu. Abas reizes viņš tika nosaukts par finālsērijas vērtīgāko spēlētāju jeb MVP. 

2021./2022. gada sezonā Durants vidēji mačā guva 29,9 punktus, savāca 7,4 atlēkušās bumbas zem groziem un veica 6,4 rezultatīvas piespēles partneriem. 

NBA Durants spēlējis arī Oklahomsitijas "Thunder". 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu