Fjūrijs: Es atgriezīšos, bet tas izmaksās ļoti daudz (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Taisons Fjūrijs
Taisons Fjūrijs Foto: Reuters/ScanPix

Britu boksa zvaigzne Taisons Fjūrijs, kurš paziņojis par karjeras beigšanu, pieļauj, ka varētu atgriezties ringā un tikties ar nepārspēto Oleksandru Usiku no Ukrainas.

Fjūrijs uzskata, ka revanša cīņā Usiks atkārtoti pieveiks viņa tautieti Entoniju Džošua. Viņu cīņa paredzēta 20. augustā Saūda Arābijas pilsētā Džidā.

"Kad Usiks atkal uzvarēs Džošua, viņi lūgs mani atgriezties. Un es teikšu: "ejiet jūs..., es esmu beidzis karjeru, negribu cīnīties." Un tad, kad viņi man lūgs atsākt karjeru, es atgriezīšos, bet tas izmaksās ļoti daudz. Es jums parādīšu, kā cīnīties pret Usiku," Fjūrija izteikumus citē "talkSPORT".

Fjūrijs par karjeras beigšanu pavēstīja pēc tam, kad 24. aprīlī uzvarēja savu tautieti Dilianu Vaitu.

Usika un Džošua pirmajā duelī, kas pērn septembrī norisinājās Londonā, ukrainis pēc tiesnešu lēmuma izcīnīja uzvaru (117-112, 116-112, 115-113), savā īpašumā iegūstot Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF), Pasaules Boksa organizācijas (WBO), Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) čempiona jostas.

Profesionālajā ringā Fjūrijam aiz muguras ir 33 cīņas, no kurām 32 uzvaras un viens neizšķirts. 23 reizes viņš sāncensi pieveicis ar nokautu. Pārspēto bokseru sarakstā atrodami tādi vārdi kā Deontejs Vailders, Dereks Čisora, Vladimirs Kļičko un citi.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu