Lasmanim un "Aliens" neveiksme "Big3" līgā

CopyDraugiem X Whatsapp
Kārlis Pauls Lasmanis
Kārlis Pauls Lasmanis Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas 3x3 basketbolists Kārlis Pauls Lasmanis svētdien ASV profesionālās strītbola līgas "Big3" spēlē Frisko guva četrus punktus, kas tomēr nepalīdzēja "Aliens" komandai izcīnīt uzvaru.

"Aliens" ar rezultātu 43:51 (13:27) piekāpās "Power".

Lasmanis četriem gūtajiem punktiem pievienoja vienu atlēkušo bumbu, vienu rezultatīvu piespēli un pa vienai kļūdai un personīgajai piezīmei.

"Aliens" rindās rezultatīvākais 25 gūtajiem punktiem bija Dušans Buluts, bet Dešons Stīvenss izcēlās ar desmit punktiem, deviņām atlēkušajām bumbām un četrām rezultatīvām piespēlēm.

Foto: AFP/SCANPIX

Pretinieku rindās 14 punktus guva Timotijs Džozefs Klains, un 13 punktus un sešas rezultatīvas piespēles sakrāja Roiss Vaits.

"Aliens" ar četrām uzvarām sešās spēlēs 12 komandu konkurencē ieņem otro vietu.

"Big3" līgā uzvarai nepieciešami 50 punkti un vismaz divu punktu pārsvars. Spēles laiks ir neierobežots, bet vienam uzbrukuma ir atvēlētas 14 sekundes. Vēl viena no būtiskākajām atšķirībām no Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) turnīriem ir tā, ka "Big3" līgā ir ne tikai trīspunktu metiens, bet arī četru punktu metiens.

"Big 3" sezonas sabraukumi norisināsies katru nedēļas nogali līdz augusta sākumam, kad paredzēts fināls.

"Aliens" treneris ir Riks Mahorns, kurš kopā ar Detroitas "Pistons" 1989. gadā izcīnīja Nacionālās basketbola asociācijas čempiontitulu. "Aliens" sastāvā bez Lasmaņa ir divi serbi, komandas kapteinis Dušans Buluts un Tomislavs Ivoševs, kā arī divi amerikāņi Dešons Stīvenss un Edams Drekslers.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu