Teitums par Duranta pārcelšanos uz Bostonu: Man patīk mūsu komanda

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kevins Durants
Kevins Durants Foto: https://www.facebook.com/BrooklynNets/

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Bostonas "Celtics" līderis Džeisons Teitums nepievērš uzmanību informācijai, kas izskan saistībā ar superzvaigznes Kevina Duranta iespējamo pārcelšanos uz Bostonu.

Mediji un basketbola apskatnieki arvien aktīvāk apspriež Duranta karjeras iespējamos nākotnes scenārijus. Iepriekš izskanēja ziņas, ka sarunās ar Bruklinas "Nets" par Durantu iesaistījusies "Celtics" kluba vadība. 

"Es šīm ziņām nepievēršu uzmanību. Es vienkārši spēlēju basketbolu," "Clutch Points" citē Teituma izteikumus. 

33 gadus vecais Durants iepriekšējās divas sezonas pārstāvējis "Nets", taču par savu nākotni nav skaidri izteicies.

"Ar Kevinu kopā spēlējām olimpiskajās spēlēs, viņš ir lielisks basketbolists. Bet tas nav mans lēmums, man patīk mūsu komanda, man patīk mūsu sastāvs," pauda Teitums. "Nezinu, vai šī informācija ir patiesa."

Durants ir viena no līgas spožākajām zvaigznēm un viens no pēdējās desmitgades labākajiem basketbolistiem.

"Neticu visam, ko rāda televīzijā. Esmu redzējis un dzirdējis daudz muļķību par sevi, kas bijuši meli, tāpēc kas zina, kas ir patiesība un kas nav," norādīja Teitums, kurš iepriekšējā sezonā ar "Celtics" spēlēja NBA finālā. 

Duranta pakalpojumos esot ieinteresētas arī Maiami "Heat" un Toronto "Raptors" vienības, bet darījumu, visticamāk, būs grūti īstenot Bruklinas augsto prasību dēļ. 

No cīņas par iespēju iegūt Durantu esot izstājusies Fīniksas "Suns". 

Goldensteitas "Warriors" sastāvā Durants 2017. un 2018. gadā kļuva par NBA čempionu. Abas reizes viņš tika nosaukts par finālsērijas vērtīgāko spēlētāju jeb MVP.

2021./2022. gada sezonā Durants vidēji mačā guva 29,9 punktus, savāca 7,4 atlēkušās bumbas zem groziem un veica 6,4 rezultatīvas piespēles partneriem.

NBA Durants spēlējis arī Oklahomsitijas "Thunder".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu