Tiesa attaisno seksuālā vardarbībā apsūdzēto "Spartak" un NHL hokejistu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Džeiks Virtanens (centrā)
Džeiks Virtanens (centrā) Foto: AP/Scanpix

Tiesa attaisnojusi seksuālā vardarbībā apsūdzēto bijušo Maskavas "Spartak" un Nacionālās hokeja līgas (NHL) hokejistu Džeiku Virtanenu, vēsta Kanādas medijs "Sportsnet".

Virtanenam janvārī tika izvirzītas apsūdzības par seksuālu vardarbību saistībā ar incidentu kādā Vankūveras viesnīcā 2017. gada septembrī.

Hokejists ar kādu sievieti iepazinās 2017. gadā, pēc tam viņi sāka kontaktēties. Toreiz uzbrucējs spēlēja NHL vienībā Vankūveras "Canucks". Sievietei atgriežoties pilsētā 2017. gadā, viņa tikās ar Virtanenu. Hokejists viņu aizvedis uz savu viesnīcu. Sieviete atzīmējusi, ka nav devusi piekrišanu seksuālam kontaktam, bet hokejists pauda, ka viņa to darīja nevis ar vārdiem, bet gan ar savu uzvedību.

Sprieduma nolasīšanas laikā Virtanens, kuram ir Somijas un Kanādas pase, izplūda asarās. Viņš bija satvēris savu galvu rokās, un viņu mierināja aizstāvības advokāti, kamēr vairāki hokejista draugi un ģimene, kas sēdēja tiesas zāles pirmajās rindās, čukstēja: "Jā!"

Virtanens un viņa advokāti atteicās komentēt šo lietu, atstājot to tiesas ziņā. 

Džeiks Virtanens (centrā)
Džeiks Virtanens (centrā) Foto: AP/Scanpix

Pagājušajā nedēļā 25 gadus vecais Virtanens tiesā norādīja, ka sieviete uz tikšanos ar viņu bijusi "entuziasma pilna". 

Hokejists atklāja, ka, guļot gultā, viņi sākuši skūpstīties un viens otram pieskarties, kā arī palīdzējuši pirms seksa viens otram novilkt drēbes.

23 gadus vecā sieviete apgalvo, ka viņa vairākkārt Virtanenam teikusi "nē" un ka nevēlas nodarboties ar seksu, bet tad viņš ar savu ķermeni piespiedis sievieti pie gultas. 

Tolaik Virtanens pārstāvēja "Canucks" komandu, bet, kad lieta nāca gaismā, ar viņu tika pārtrauktas līgumsaistības. Iepriekšējo sezonu viņš pavadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandā Maskavas "Spartak", kuras rindās 36 spēlēs guva deviņus vārtus un veica septiņas rezultatīvas piespēles. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu