KHL prezidents par Indraša gadījumu: Darīsim visu, lai nodrošinātu tiesisko aizsardzību

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Miks Indrašis
Miks Indrašis Foto: hcadmiral.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) prezidents Aleksejs Morozovs paudis, ka līga darīs visu, lai Maskavas "Spartak" nodrošinātu tiesisko aizsardzību saistībā ar Mika Indraša gadījumu.

TASS vēsta, ka Indrašis noslēdzis līgumu ar "Spartak", bet pēcāk panācis vienošanos ar citu klubu un nav samaksājis līguma laušanas kompensāciju. 

Indrašis karjeru turpinās Vācijas augstākās hokeja līgas (DEL) komandā Šveningenes "Wild Wings".

"Mums ir ieplānota tikšanās ar "Spartak" vadību, esam iecerējuši šo jautājumu atrisināt," norādīja Morozovs. "Tagad ārzemnieku pārejas uz KHL apgrūtina tas, ka ir iesaistīta gan KHL, gan mūsu federācija, gan IIHF, gan tā federācija, kur hokejists spēlēja iepriekš. Tas viss ir jāatrisina."

Pirms mēneša "Spartak" paziņoja, ka 31 gadu vecais Indrašis turpmāk spēlēs tās rindās, bet pats hokejists šo informāciju publiski neapstiprināja.

Pagājušajā sezonā Indrašis aizvadīja 46 spēles Maskavas apgabala "Vitjaz" un Leonīda Tambijeva vadītās Vladivostokas "Admiral" rindās, gūstot 17 (7+10) rezultativitātes punktus.

Tāpat uzbrucējs aizvadītajā sezonā piedalījās Pekinas olimpiskajās spēlēs un sezonu pabeidza "Biel-Bienne" komandā Šveices čempionātā, kur kopumā 11 mačos atzīmējās ar divām rezultatīvām piespēlēm. Pēc klubu sezonas trauma viņam liedza startu pasaules meistarsacīkstēs.

"Protams, darīsim visu, lai mūsu klubam nodrošinātu tiesisko aizsardzību. Šī ir nepatīkama situācija, un mēs vēlamies, lai mūsu līgumi tiktu respektēti visā pasaulē," uzsvēra Morozovs. 

Viņš pārstāvējis arī KHL komandas Rīgas "Dinamo" un Maskavas "Dinamo".

Indrašis Latvijas izlases sastāvā piedalījies deviņos pasaules čempionātos un divās olimpiskajās spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu