Ābols paziņojis Latvijas U-20 izlases sastāvu dalībai PČ

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas U-20 hokeja izlases galvenais treneris Artis Ābols
Latvijas U-20 hokeja izlases galvenais treneris Artis Ābols Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas U-20 hokeja valstsvienības galvenais treneris Artis Ābols otrdien paziņoja komandas sastāvu dalībai pasaules čempionātam elites divīzijā, kas no 9. līdz 20. augustam norisināsies Kanādas pilsētā Edmontonā, vēsta Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Latvijas U-20 hokeja izlases sastāvā Artis Ābols iekļāvis trīs vārtsargus, astoņus aizsargus un 14 uzbrucējus.

Komandas kapteinis pasaules čempionātā būs Ralfs Bergmanis, bet asistenta pienākumus uzņemsies Martins Laviņš un Raimonds Vītoliņš.

Latvijas U-20 hokeja izlases spēles tiešraidē varēs skatīties TV6 kanālā un www.tv3.lv platformā. Visas Latvijas apakšgrupas spēles pēc Latvijas laika sāksies plkst. 1:00 naktī. Tāpat GO3 platformā rādīs U-20 pasaules čempionāta divas ceturtdaļfināla spēles, pusfināla cīņas un mačus par medaļām.

Latvijas U-20 hokeja izlase uz Kanādu dosies trešdien, 3. augustā. Gatavojoties pasaules čempionātam elites divīzijā, Latvijas U-20 izlase 4. augustā Edmontonā aizvadīs pārbaudes spēli ar Austrijas vienaudžiem, bet dienu vēlāk tiksies ar Vācijas komandu.

Latvijas U-20 izlase pasaules čempionātā spēlēs B apakšgrupā kopā ar Kanādu, Somiju, Čehiju un Slovākiju. Tikmēr A grupā cīnīsies Zviedrija, ASV, Šveice, Vācija un Austrija. Piebildīsim, ka no šī turnīra neizkritīs neviena izlase.

Latvijas U-20 hokeja valstsvienība atgriešanos elitē 9. augustā sāks ar cīņu pret Somiju, dienu vēlāk tiksies ar mājinieci Kanādu, 12. augustā spēkosies ar Slovākiju, bet apakšgrupas turnīru noslēgs ar 14. augusta spēli pret Čehiju.

2023. gada pasaules čempionāts nākamā gadu mijā notiks Kanādas pilsētās Halifaksā un Monktonā.

 
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu