Latvijas čempionvienībai RFS pievienojas Brazīlijas futbolists Bils

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Brazīlijas futbolists Bils
Brazīlijas futbolists Bils Foto: Nora Krevņeva-Baibakova/RFS

"Optibet" Latvijas futbola virslīgas komandā RFS spēlēs brazīliešu pussargs Bils, otrdien paziņoja RFS.

23 gadus vecais pussargu Bilu jeb Fabrisiu Rodrigesu da Silvu Fereiru klubam līdz sezonas beigām izīrējis Ukrainas virslīgas klubs "Dnipro-1".

RFS jaunpienācējs var spēlēt gan kreisā, gan labā uzbrūkošā pussarga pozīcijās.

Karjeras lielāko daļu Bils ir pavadījis Brazīlijas pēc spēka otrajā līgā "Serie B", kur viņam 44 spēlēs ir seši gūti vārti un viena rezultatīva piespēle.

Bils ir debitējis arī Brazīlijas augstākajā līgā, kur viņam vienā spēlē vārtus gūt nav izdevies.

Dzimtenē viņš spēlēja "Clube de Regatas Brasil", "Sport Club do Recife", "Atletica Ponte Preta", kā arī četras spēles aizvadīja Riodežaneiro "Flamengo". Tieši šīs komandas sastāvā viņš debitēja augstākajā līgā.

Tāpat viņam ir pieredze, spēlējot arī Eiropā. Ukrainas kluba "Dnipro-1" rindās viņa kontā 18 mačos virslīgā un Ukrainas kausa izcīņā viens vārtu guvums un divas rezultatīvas piespēles.

Futbolists jau ir ieradies Latvijā un piedalās RFS treniņos.

Latvijas virslīgas turnīra tabulas galvgalī pēc 23 spēlēm ar 57 punktiem ir "Valmiera", RFS ar 52 punktiem 23 cīņās ieņem otro vietu, bet trešā ar 47 punktiem 22 mačos ir "Riga". Aiz pirmā trijnieka atrodas "Liepāja" ar 41 punktu 21 spēlē, 23 spēlēs "Auda" ir 38 punkti un "Daugavpilij" - 24 punkti 21 mačā, bet "Tukums 2000"/"Telms" komandai ir 20 punkti 23 dueļos. 14 punkti 22 mačos ir Jūrmalas "Spartaka" un "Metta" rēķinā, kamēr 11 punkti 23 cīņās - "Super Nova" vienībai.

Nākamā spēle RFS Latvijas čempionātā plānota svētdien savā laukumā ar Salaspils "Super Nova", bet jau ceturtdien Eiropas Konferences līgas kvalifikācijas trešās kārtas mačā rīdzinieki savā laukumā tiksies ar Maltas vienību Paolas "Hibernians".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu