Par Latvijas izlases hokejistu Krastenbergu interesējas viens no slavenākajiem Zviedrijas klubiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Renārs Krastenbergs
Renārs Krastenbergs Foto: Edijs Pālens/LETA

Par Latvijas hokeja izlases uzbrucēja Renāra Krastenberga pakalpojumiem interesējas viens no slavenākajiem zviedru klubiem "Sodertalje SK", vēsta Zviedrijas medijs "Aftonbladet".

Medijs pauž, ka Sēderteljes klubs ir tuvu līguma parakstīšanai ar 23 gadus veco latvieti, par kuru interesējoties jau kopš pavasara.

Kluba sporta direktors Emīls Gērgsons "Aftonbladet" gan sacīja, ka pagaidām nav skaidrības, vai līgumu tiešām izdosies parakstīt.

"Ir sajūta, ka Krastenbergs meklē ko citu, ko labāku, tāpēc pagaidām situācija ir ļoti nenoteikta," atklāja Sēdertaljes sporta direktors.

Pats Krastenbergs sarunā ar TVNET pauda, ka ir tuvu jaunam līgumam ar kādu klubu, bet atteicās atklāt, kuras līgas virzienā šobrīd raugās. 

Sēderteljes klubs ir viens no senākajiem Zviedrijā. Tas dibināts 1902. gadā, bet šobrīd spēlē valsts pēc spēka otrajā līgā jeb "Allsvenskan". 

Vienības sastāvā nākamajai sezonai ir arī kādreizējais Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Līnuss Videls. Viņš savas karjeras sākumā astoņarpus sezonas pavadīja tieši šīs komandas sistēmā.

Krastenbergs pagājušajā sezonā spēlēja Austrijas atklātajā čempionātā jeb ICEHL, kur Fillahas SV rindās 32 mačos guva 15 vārtus un veica 13 rezultatīvas piespēles.

Interviju ar Renāru Krastenbergu par aizvadīto laiku Austrijā, jauna kluba meklējumiem, vēlmi atgriezties Ziemeļamerikā un sportiskās formas kritumu pasaules čempionātā Tamperē varēsiet lasīt TVNET sadaļā KLIK jau ceturtdien.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu