Graudiņa/Kravčenoka uzvar vēl vienā "zelta setā" un ieved Latviju Nāciju kausa pusfinālā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Tina Graudina/Anastasija Kravcenoka (Facebook)

Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka ceturtdien ieveda Latvijas izlasi pusfinālā Vīnā notiekošajā Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) Nāciju kausa izcīņā.

Dienas pirmajā mačā Anete Namiķe/Varvara Brailko ar 0-2 (17:21, 21:15) piekāpās Rekai Orsi Totai un Sāra Breidenbahai, Latvijai nonākot iedzinējos ar 0-1.

Otrajā mačā Graudiņa/Kravčenoka ar 2-0 (21:4, 21:19) uzveica Mārgeritu Bjankīni un Klaudiju Skampoli, panākdamas 1-1.

Līdz ar to ceturtdaļfināla uzvarētāja tika noskaidrota "zelta setā" līdz 15 gūtiem punktiem. Tajā Graudiņa un Kravčenoka ar 21:19 pārspēja Breidenbahu un Skampoli, nodrošinot Latvija vietu pusfinālā.

Jau ziņots, ka cīņā par trešo vietu apakšgrupā un izkļūšanu no apakšgrupas Latvija uzvarēja Spāniju, uzvaru "zelta setā" nodrošinot Graudiņai un Kravčenokai. Apakšgrupas pirmajā spēlē Latvija ar 0-2 piekāpās Nīderlandei.

Sieviešu sacensību A grupā tika ielozēta Latvija, Nīderlande, Šveice un Spānija, bet B grupā spēlēja Vācija, Austrija, Itālija un Čehija.

Grupu ceturtajām vietām turnīrs noslēdzās, pirmās vietas uzreiz iekļuva pusfinālā, savukārt otro un trešo vietu ieguvējas aizvadīja papildu cīņu par iekļūšanu pusfinālā.

Piektdien plkst.14 un 20.15, ieplānoti pusfināli, savukārt sestdien, plkst.14 un 17.30, norisināsies CEV Nāciju kausa medaļu spēles.

Latvijas vīriešu izlase pēc ranga neiekļuva labāko astoņniekā un turnīrā nestartē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu