Video ⟩ Lasmanis un "Aliens" piedzīvo neveiksmi "Big3" līgā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas 3x3 basketbolists Kārlis Pauls Lasmanis
Latvijas 3x3 basketbolists Kārlis Pauls Lasmanis Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas 3x3 basketbolists Kārlis Pauls Lasmanis sestdien ASV profesionālās strītbola līgas "Big3" spēlē Frisko guva 11 punktus, tomēr "Aliens" komanda cieta zaudējumu.

"Aliens" ar rezultātu 43:51 (19:26) piekāpās "Power".

Lasmanis 11 gūtajiem punktiem pievienoja divas atlēkušās bumbas, trīs rezultatīvas piespēles.

"Aliens" rindās rezultatīvākais ar 18 gūtajiem punktiem un deviņām atlēkušajām bumbām bija Tomislavs Ivoševs. Dešons Stīvenss izcēlās ar desmit punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām, bet Dušans Buluts guva četrus punktus un sešreiz rezultatīvi piespēlēja.

Pretinieku rindās 28 punktus guva un deviņas atlēkušās bumbas sakrāja Glens Raiss juniors, bet 12 punktus un deviņas atlēkušās bumbas sakrāja Roiss Vaits.

"Aliens" ar piecām uzvarām astoņās spēlēs 12 komandu konkurencē ieņem ceturto vietu.

"Big3" līgā uzvarai nepieciešami 50 punkti un vismaz divu punktu pārsvars. Spēles laiks ir neierobežots, bet vienam uzbrukumam ir atvēlētas 14 sekundes. Viena no būtiskākajām atšķirībām no Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) turnīriem ir tā, ka "Big3" līgā ir ne tikai trīspunktu metiens, bet arī četru punktu metiens.

"Big 3" sezonas sabraukumi norisinās katru nedēļas nogali līdz augusta sākumam, kad paredzēts fināls.

"Aliens" treneris ir Riks Mahorns, kurš kopā ar Detroitas "Pistons" 1989.gadā izcīnīja Nacionālās basketbola asociācijas čempiontitulu. "Aliens" sastāvā bez Lasmaņa ir divi serbi, komandas kapteinis Dušans Buluts un Tomislavs Ivoševs, kā arī divi amerikāņi Dešons Stīvenss un Edams Drekslers.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu