Usika komanda aizvadījusi produktīvas sarunas par cīņu ar Fjūriju

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Oleksandrs Usiks
Oleksandrs Usiks Foto: Reuters/ScanPix

Pazīstamais boksa promotieris Bobs Arums atklājis, ka Ukrainas boksa zvaigznes Oleksandra Usika komanda aizvadījusi sarunas par potenciālo cīņu pret britu Taisonu Fjūriju.

"Vēlos, lai šī cīņa tiktu aizvadīta decembrī vai nākamā gada sākumā," "Talk Sport" žurnālists Maikls Bensons citē Aruma teikto. 

Abu bokseru komandām sarunas esot bijušas produktīvas. 

Usiks 20. augustā Saūda Arābijas pilsētā Džidā aizvadīs revanša cīņu ar britu Entoniju Džošua. 

Pirmajā duelī, kas pērn septembrī norisinājās Londonā, Usiks pēc tiesnešu lēmuma izcīnīja uzvaru (117-112, 116-112, 115-113), savā īpašumā iegūstot Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF), Pasaules Boksa organizācijas (WBO), Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) čempiona jostas.

Fjūrijs iepriekš pavēstīja, ka ir beidzis karjeru, bet vēlāk nāca klajā ar paziņojumu, ka būtu gatavs atgriezties ringā par ļoti lielu naudu. 

35 gadus vecais Usiks profesionāla boksera karjerā ir nepārspēts - 19 uzvaras, no kurām 13 izcīnītas ar pretinieka nokautu.

Džošua, kuram ir 32 gadi, karjerā piedzīvojis divus zaudējumus. 2019. gadā viņš negaidīti piekāpās meksikāņu izcelsmes ASV bokserim Endijam Ruisam junioram, bet pēc tam britam izdevās revanšēties un atgūt pasaules čempiona jostas. Džošua kontā ir 24 uzvaras (22 nokauti).

33 gadus vecais Fjūrijs 33 cīņās guvis 32 uzvaras un reizi cīnījies neizšķirti. 23 panākumus viņš svinējis ar nokautu. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu