Pēc Duranta ultimāta "Nets" īpašnieks izsaka uzticību trenerim un ģenerālmenedžerim

CopyDraugiem X Whatsapp
Džozefs Cai
Džozefs Cai Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Bruklinas "Nets" īpašnieks Džozefs Cai, neskatoties uz komandas zvaigznes Kevina Duranta ultimātu "es vai viņi", pirmdien izteica atbalstu vienības galvenajam trenerim Stīvam Nešam un ģenerālmenedžerim Šonam Marksam.

Durantam nedēļas nogalē bijusi tikšanās ar "Nets" īpašnieku un tās laikā basketbolists atklājis, ka viņam nav ticības tam kursam, ko uzņēmusi komanda Neša un Marksa vadībā.

"Komandas vadībai un treneru korpusam ir mans atbalsts," pirmdien savā "Twitter" kontā ierakstīja Cai. "Pieņemsim tādus lēmumus, kas ir vislabākie priekš Bruklinas "Nets"."

Jau jūnijā tika ziņots, ka 33 gadus vecais Durants pieprasījis "Nets" komandai viņu aizmainīt. Durantam līgumā ir palikuši četri gadi par 198 miljoniem ASV dolāru, kas nozīmē, ka komandām viņa iegādei vajadzēs šķirties no vairākiem spēlētājiem un/vai drafta izvēlēm.

Durants ir divkārtējs NBA čempions, abus titulus izcīnot iepriekš pārstāvētās Goldensteitas "Warriors" sastāvā. Tāpat viņš ir 12 reizes piedalījies NBA Visu zvaigžņu spēlēs un izcīnījis trīs olimpisko spēļu zelta medaļas.

Durantam NBA aiz muguras ir 15 sezonas, no kurām vienu viņš izlaida Ahileja  cīpslas traumas dēļ. Viņš karjeras laikā vidēji spēlē guvis 27,2 punktus un šajā nogrieznī par Durantu rezultatīvāks bijis tikai Lebrons Džeimss, kuram ir caurmērā par 0,1 punktu vairāk.

Durants, kurš septembrī svinēs 34 gadu dzimšanas dienu, aizvadītajā sezonā 55 mačos vidēji guva 29,9 punktus.

NBA viņš pārstāvējis arī Oklahomasitijas "Thunder" (viņa pirmajā sezonā - Sietlas "SuperSonics").

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu