Ostapenko WTA rangā pakāpjas vēl par vienu pozīciju

CopyDraugiem X Whatsapp
Aļona Ostapenko
Aļona Ostapenko Foto: Rob Prange

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko Sieviešu Tenisa asociācijas (WTA) pasaules rangā pirmdien ir pakāpusies vēl par vienu vietu un ieņem 15. pozīciju.

Ostapenko pēc Vimbldonas čempionāta kortā atgriezās iepriekšējā nedēļā, Toronto "WTA 1000" sērijas turnīrā tikdama līdz otrajai kārtai.

Par vienu vietu pakāpusies arī Darja Semeņistaja (274.), bet nākamā rangā cīņā par Latvijas otrās raketes godu ir Daniela Vismane (275.), kura pakāpusies par divām vietām. Diāna Marcinkēviča saglabājusi savas pozīcijas (314.), bet Anastasija Sevastova atkāpusies par četrām vietām (509.). Kamilla Bartone ir vietu (557.), bet Anna Ozerova - deviņas vietas augstāk (937.). Līga Dekmeijere ir noslīdējusi septiņas vietām zemāk (1187.), bet Margarita Ignatjeva ir pakāpusies par 50 vietām (1335.).

WTA ranga līderes godā joprojām ir poliete Iga Švjonteka, kurai seko Igaunijas pirmā rakete Anete Kontaveita. Savukārt trešo vietu no spānietes Paulas Badosas pēc nedēļas pauzes ir atkarojusi grieķiete Marija Sakari. Piekto vietu ieņem tunisiete Onsa Žabēra, bet sesto pēc uzvaras Toronto turnīrā un deviņu vietu lēciena rangā - ranga bijusī līdere rumāniete Simona Halepa. Par vienu vietu uz leju ir noslīdējušas neitrālā sportiste Arina Sabaļenka, amerikāniete Džesika Pegula, spāniete Garvinje Mugurusa un neitrālā tenisiste Darja Kasatkina, no labāko desmitnieka izkrītot ASV tenisistei Denielai Kolinsai.

Arī dubultspēļu rangā Ostapenko ieņem 15. vietu, saglabājot iepriekšējās nedēļas pozīcijas, bet ranga galvgalī nostājusies ASV tenisiste Korija Gofa, kura izcīnīja uzvaru Toronto turnīrā pārī ar Pegulu.

Marcinkēviča piedzīvojusi vienas vietas kritumu (239.), vienu vietu augstāk ir Vismane (248.), Bartone zaudējusi astoņas pozīcijas (334.), Semeņistaja ir pakāpusies par trim vietām (417.), Špaka - par četrām vietām (923.), Elza Tomasi - par piecām vietām (963.), bet Dekmeijere - par trim vietām (1052.). Ignatjeva rangā noslīdējusi par četrām vietām zemāk (1235.), Sevastova pakāpusies par vienu vietu augstāk (1373.), bet Ozerova - par 48 vietām (1403.), kamēr Denīza Marcinkēviča atkāpusies par piecām vietām (1544.).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu