Regža atzīts par futbola virslīgas jūlija labāko spēlētāju

CopyDraugiem X Whatsapp
Marko Regža
Marko Regža Foto: Oļegs Baibakovs

Salaspils "Super Nova" uzbrucējs Marko Regža atzīts par "Optibet" Latvijas futbola virslīgas jūlija labāko spēlētāju, bet mēneša labākā trenera balva tiks "Audas" stūrmanim Tomislavam Stipičam, vēsta turnīra rīkotāji.

Mēneša labākā spēlētāja kandidātus nosaka Latvijas Futbola federācijas (LFF) Treneru padome un biedrība "Latvijas Futbola Virslīga". Šoreiz mēneša labākā spēlētāja balvai tika izvirzīts "Audas" vārtsargs Fabriss Ondoā, "Valmieras" pussargs Alvis Jaunzems, Regža, RFS pussargs Deniss Rakels un "Audas" uzbrucējs Usejnu Njangs.

Žurnālistu un līdzjutēju balsojumam noslēdzoties, kļuva zināms, ka par jūlija labāko futbolistu virslīgā pārliecinoši atzīts 23 gadus vecais Regža. Pirmo reizi par labāko treneri atzīts Stipičs, kura vadītā "Auda" virslīgā ieņem piekto vietu un jūlijā demonstrēja lielisku sniegumu.

Vēl vasaras sākumā "Super Nova" bija virslīgas pastarīte, ieņemot pēdējo vietu tabulā, taču trīs uzvaras pēc kārtas komandai ļāva atgriezties cīņā par palikšanu Latvijas futbola elitē. Šobrīd "Super Nova" ir tikpat punktu, cik "Mettai" vienībai, bet Jūrmalas "Spartakam" ir tikai par trim punktiem vairāk.

Regža jūlijā guva piecus vārtus, bet komanda svinēja divus panākumus četros mačos.

Mēneša labākā futbolista balvas kandidātus izvirza LFF Treneru padome un "Latvijas Futbola Virslīga", kam seko Latvijas sporta žurnālistu un līdzjutēju balsojums sociālajos tīklos "Facebook" un "Instagram", savukārt labākā trenera noteikšana ir LFF Treneru padomes kompetencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu