Fjūrijs: Es atņemšu tam ukraiņu bomzim jostas (17)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Taisons Fjūrijs
Taisons Fjūrijs Foto: SIPA/Scanpix

WBC pasaules čempions smagsvaru kategorijā Taisons Fjūrijs paudis apņēmību atgriezt Anglijai Oleksadra Usika īpašumā esošās boksa čempiona jostas.

Sestdien Saūda Arābijas pilsētā Džidā nepārspētais Ukrainas bokseris Usiks otrreiz pieveica britu Entoniju Džošua, aizstāvot Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa federācija (IBF) un Pasaules Boksa organizācijas (WBO) čempiona jostas, kā arī Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) titulu.

Bokseri aizvadīja visus 12 paredzētos raundus un uzvarētājs tika noteikts pēc punktiem.

Usiks uzvarēja ar dalītu lēmumu, diviem tiesnešiem piešķirot viņam uzvaras ar 115:113 un 116:112, bet vienam dodot uzvaru Džošua ar 115:113.

Neilgi pēc cīņas Fjūrijs pavēstīja, ka ir gatavs atgriezt Anglijai zaudētās jostas. 

"Es redzēju kā Džošua otrreiz zaudēja Usikam. Tas bija pāri viņa spēkiem. Anglija ir zaudējusi savus titulus, bet es varu piedāvāt zāles un risinājumu. Ja vēlaties atgūt šos titulus, dodiet iespēju Čigānu karalim (Fjūrija iesauka). Es atņemšu tam ukraiņu bomzim jostas. Tāpat kā tas notika ar iepriekšējo ukraiņu bomzi," uzsvēra Fjūrijs, kurš vēlāk savu ierakstu no sociālajiem tīkliem izdzēsa. 

2015. gadā Fjūrijs pieveica Vladimiru Kļičko no Ukrainas. 

"Tas maksās dārgi. Ja vēlaties to redzēt, jums būs jāmaksā. Cena būs augsta. Es atņemšu tam ukraiņu bezpajumtniekam jostas," teica Fjūrijs.  

Fjūrijs iepriekš paziņoja, ka ir beidzis karjeru, bet nesen atklāja, ka grasās aizvadīt cīņu pret Lielbritānijas pārstāvi Dereku Čisoru, ar kuru jau divreiz ticies un abas reizes bijis pārāks.

Profesionālajā ringā Fjūrijam aiz muguras ir 33 cīņas, no kurām 32 uzvaras un viens neizšķirts. 23 reizes viņš sāncensi pieveicis ar nokautu.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu