Ļebedevs noslēdz "Grand Prix" posmu 16.vietā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Andžejs Ļebedevs.
Andžejs Ļebedevs. Foto: facebook.com

Latvijas vadošais spīdvejists Andžejs Ļebedevs sestdien Polijā "Grand Prix" sacensībās ierindojās 16. vietā

Ļebedevs savā pirmajā braucienā piedzīvoja kritienu pēc kontakta ar sāncensi, un, kad brauciens tika atkārtots, viņš finišēja trešais, tiekot pie viena punkta.

Tikmēr savā otrajā braucienā Latvijas spīdvejistam nepadevās starts, un atlikušajā brauciena daļā viņam neizdevās uzlabot savas pozīcijas, ieņemot ceturto vietu.

Savukārt trešajā braucienā Ļebedevs ātri izvirzījās vadībā un turējās līderpozīcijās, taču pēc Frederika Lingrēna kritiena brauciens bija jāatkārto, un otrajā reizē viņš patraucēja savam konkurentam, kurš piedzīvoja kritienu, un no vēlreiz atkārtota brauciena izstājās

Ceturtajā braucienā Ļebedevs sacentās ar kopvērtējuma līderiem poli Bartošu Zmarzliku un Leonu Madsenu, braucienā uzvarot Polijas spīdvejistam, kamēr Latvijas sportists, ieņemot ceturto vietu, netika pie punktiem.

Pēdējā braucienā Ļebedevam arī neizdevās tikt pie punktiem.

Uzvaru šajā posmā izcīnīja Lielbritānijas spīdvejists Daniels Bjūlijs, kurš bija ātrākais finālā un summā izcīnīja 14 punktus. Otro vietu ieņēma Madsens ar 16 punktiem, bet labāko trijnieku noslēdza Roberts Lamberts arī ar 14 punktiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu