Pogbā ar šamaņa palīdzību esot mēģinājis uzlikt lāstu Mbapē

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Pols Pogbā
Pols Pogbā Foto: AFP/SCANPIX

Ja izrādīsies, ka Pols Pogbā ar šamaņa palīdzību mēģinājis uzlikt lāstu Kilianam Mbapē, viņš var zaudēt vietu Francijas futbola izlasē, kas gada izskaņā piedalīsies Pasaules kausa (PK) izcīņas finālturnīrā, vēsta televīzijas kanāls "France 24".

Informāciju, ka Pogbā mēģinājis uzlikt lāstu Mbapē, publiskojis Pogbā vecākais brālis Matiass, kurš no Pola pieprasa 13 miljonus eiro.

Francijas prokurori uzsākuši izmeklēšanu par šantāžu. 

Pirmdien Prīzes prokuroru birojs paziņoja, ka ir uzsākta izmeklēšana par šantāžas gadījumu augusta sākumā.

Tiek ziņots, ka Mbapē un viņa pārstāvji seko lietas attīstībai. Ja Matiasa teiktais apstiprināsies, tad Pogbā nāksies atstāt Francijas nacionālo komandu, jo tas var kaitēt izlases mikroklimatam. 

Raidsabiedrība "France Info" vēstīja, ka Pogbā vērsies policijā, ka grupa bērnības draugu pieprasījusi no viņa 13 miljonus eiro un vairākkārt iebiedējusi, sakot, ka futbolists vairs neatbalstījis savus draugus kopš kļuva par futbola zvaigzni.

Kad šī cilvēku grupa pietuvojusies Pogbā pie "Juventus" treniņu centra Turīnā, starp viņiem bijis arī spēlētāja brālis.

Šī lieta nāca gaismā, kad Matiass Pogbā pagājušajā nedēļas nogalē publicēja video, kurā draudēja dalīties ar kādu sensitīvu informāciju, kas skar viņa brāli un Mbapē.

Pasaules kausa izcīņas finālturnīrs Katarā risināsies no 20. novembra līdz 18. decembrim. Francijas izlase spēlēs vienā grupā ar Austrāliju, Dāniju un Tunisiju. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu