Serēna Viljamsa uzvar igaunieti Kontaveitu un sasniedz "US Open" trešo kārtu

CopyDraugiem X Whatsapp
Serēna Viljamsa.
Serēna Viljamsa. Foto: AP/Scanpix

ASV titulētā tenisiste Serēna Viljamsa, kura jau iepriekš paziņoja, ka pēc sezonas noslēdzošā "Grand Slam" turnīra beigs profesionālas sportistes karjeru, trešdien iesoļoja "US Open" trešajā kārtā.

Bijusī WTA ranga līdere, kura "US Open" pirmo reizi triumfēja vien 17 gadu vecumā 1999. gadā, otrās kārtas mačā ar 7-6 (7:4), 2-6, 6-2 uzvarēja pasaules ranga vicelīderi un Igaunijas pirmo raketi Aneti Kontaveitu.

"Nekur nesteidzos," pēc panākuma teica 40 gadus vecā tenisiste. "Esmu diezgan laba spēlētāja un man patīk izaicinājumi. Pēc otrā seta sapratu, ka man ir jāparāda sava labākā spēlē, jo šīs varēja būt beigas."

Trešajā kārtā Viljamsa stāsies pretī Austrālijas tenisistei Ajlai Tomļanovičai (WTA 46.).

Pirmajā kārtā Viljamsa ar 6-3, 6-3 pieveica melnkalnieti Danku Koviniču (WTA 80.).

Vēl pie panākuma tika ķīniete Vana Sjijui (WTA 75.), kura otrās kārtas mačā ar 3-6, 7-5, 7-5 guva panākumu pār grieķieti Mariju Sakari, kura turnīrā izsēta ar 13.numuru. Mača uzvarētāja kļuva par pirmo Ķīnas tenisisti, kurai izdevies iekļūt "US Open" trešajā kārtā.

Neveiksmi piedzīvoja sacensību 23. numurs čehiete Barbora Krejčīkova, kura ar 6-2, 4-6, 2-6 atzina Serbijas tenisistes Aleksandras Kruničas (WTA 96.) pārākumu, kā arī brazīliete Beatrise Hadada-Maja (WTA 15.), kura ar 2-6, 4-6 piekāpās Biankai Andresku (WTA 48.) no Kanādas.

ASV atklātais čempionāts tenisā uz cietā seguma norisinās no 29. augusta līdz 11. septembrim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu