"FIBA ir kaut kas jādara lietas labā." Dončičs kritizē "EuroBasket 2022"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Luka Dončičs
Luka Dončičs Foto: FIBA.com

Slovēnijas basketbola izlases līderis Luka Dončičs nav vairījies runāt par skandāliem Eiropas čempionātā (EČ) un izcēla arī kādu problēmu, kas skar sacensību dalībniekus. 

"Es domāju, ka jūs visu esat redzējuši. Spēles laiks Turcijas mačā, tehniskās problēmas Lietuvas spēlē... pārāk daudz problēmu," "Basket News" citē Dončiča izteikumus. "Un FIBA ​​vajadzētu kaut ko darīt lietas labā. Vairāk neko nevaru teikt."

Turcija oficiāli iesniedza protestu par to, ka spēlētāju sadursmes laikā pret Gruziju netika apstādināts spēles laiks, zaudējot 22 sekundes no spēles laika.

Savukārt Lietuva protestēja pret to, ka mačā pret Vāciju trīs soda metienu vietā tiesneši piešķīra tikai divus, kas varēja izšķirt mača iznākumu. 

"Spēļu grafiks ir saspringts. Piecās dienās aizvadījām četras spēles. Mums bija divas spēles 24 stundu laikā. Visiem ir vienādi apstākļi, atpūsties sanāk maz. Palielinās traumu risks. Un klubi par to nebūs priecīgi. Vairāk laika atpūtai nenāktu par sliktu," pauda Dončičs. 

23 gadus vecais Dončičs Eiropas čempionātā vidēji spēlē guvis 16,7 punktus, savācis 7,0 atlēkušās bumbas zem groziem un veicis 8,3 rezultatīvas piespēles. 

"EuroBasket 2022" risināsies līdz 18. septembrim. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu